Lock Schuifkaart

De nieuwste variant van de Schuifkaarten is de Lock Schuifkaart. Door aan het rechter paneel te trekken komt er gelijktijdig aan de linkerkant een venster met een boodschap tevoorschijn. Door de lock die in deze schuifkaart zit blijft de boodschap die op het trek paneel te zien is zichtbaar terwijl het tweede paneel met het venster met de boodschap in zicht komt. Deze opvallende direct mail kan op zowel de voor- als achterkant full colour bedrukt worden.

Sample pakket opvallende mailing
Lock Schuifkaart

De Lock Schuifkaart wekt nieuwsgierigheid op bij de ontvanger. Dit komt omdat wanneer u de schuifkaart ziet u meteen wilt weten wat er gebeurd als u aan het paneel trekt. Deze opvallende direct mailing kan in elk gewenst formaat gemaakt worden en voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk aan een introductie van een nieuw product of nieuwe naam. Het voordeel aan deze Schuifkaart is dat u op zowel de voor- als achterkant informatie kwijt kunt. Zo kunt u op de voorkant echt de aandacht trekken van de ontvanger en op de achterkant uw boodschap toelichten. Door de lock in deze schuifkaart blijft alle informatie zichtbaar wanneer u aan het paneel trekt. Met deze Lock Schuifkaart valt u als bedrijf echt op en verrast u op een originele wijze uw klanten.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende direct mailing.

Schuifkaart

Schuifkaart Direct Mail

Deze unieke Schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is A5 en kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt op zowel de voor- als achterkant informatie plaatsen.

Verzending

Verzending Schuifkaart

De Schuifkaart kan op verschillende manieren verzonden worden. U kunt deze zonder envelop versturen, dus als selfmailer. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop of sealing ter bescherming, kunnen wij u daar ook in voorzien.

Custom Made

 Custom Made

De Schuifkaart kan volledig gepersonaliseerd worden. De vorm van het trek paneel kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. Door de lock in deze schuifkaart blijft alle informatie zichtbaar wanneer u aan het paneel trekt.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de Lock Schuifkaart aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Lock Schuifkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Wat is het formaat van de Lock Schuifkaart?
Het formaat van de schuifkaart is A5 en kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt op zowel de voor- als achterkant informatie plaatsen.

Voorbeelden succesvolle Schuifkaart mailingen

Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver

CrossOver heeft de Twin Slider Schuifkaart als Direct mail gebruikt. CrossOver heeft ervoor gekozen om deze informatieve mailing te gebruiken,...
Read More
Informatie overbrengen? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel!
Case Cases Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider

Informatie overbrengen? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel!

Wilt u informatie overbrengen waarvan u graag zeker weet dat dit duidelijk over komt? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel...
Read More
Product introductie op 2 manieren
Case Cases Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider Uncategorized

Product introductie op 2 manieren

De introductie van een nieuw product: hoe maak je het origineel? Het kan best een zoektocht zijn om een gepaste...
Read More
Twin Sliders direct mail voor Vekoma
Case Cases Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Twin Sliders direct mail voor Vekoma

De Twin Sliders direct mail met een spannende verrassing: de Twin Slider voor Vekoma. De schuifkaart heeft LocoMail in alle...
Read More