Case Direct Mailing Puzzel UniGlobe Travel

Creatief drukwerk brengt altijd creatieve oplossingen met zich mee. Maar afgelopen week zijn we bij LocoMail bezig geweest met een wel heel opvallende direct mail; de Puzzel voor UniGlobe Travel. Dit was een order van 150 Puzzels. Dit op zich is geen probleem  met een speciaal verzoek: of alle stukjes met dezelfde opdruk gesorteerd konden worden. Dit was een haalbaar verzoek en er werd dan ook gezocht naar creatieve oplossingen om de direct mail kant-en-klaar te kunnen versturen naar de klant.

Elke Puzzel die als direct mail wordt ingezet, bestaat uit 40 stukjes. Alle stukjes die dezelfde opdruk hadden moesten bij elkaar in een zakje worden gedaan. De creatieve DM in de vorm van een Puzzel, wordt in zijn geheel bedrukt. Dit betekende voor deze order dus dat de puzzelstukjes uit de totale puzzel gebroken en gesorteerd moesten worden. Onze medewerkers van de afwerking hadden netjes 40 kratten naast elkaar gezet om in elke krat een bepaald stuk van de puzzel op te vangen, zonder de mogelijkheid dat er verwarring zou komen en de stukjes van de creatieve DM alsnog door elkaar zouden raken. Elke medewerker naam een puzzel in de hand en liep om de kratten heen. In elke krat werd er een ander stukje van de puzzel gedaan. Uiteindelijk toen alle puzzels een voor een uit elkaar waren gehaald zaten dus in elke krat dezelfde puzzelstukjes. Vervolgens was het simpel weg een kwestie van de puzzelstukjes per krat in een zakje te verpakken.

Creatieve oplossing voor de puzzel direct mail van UniGlobe.

Een opvallende direct mail voor uw bedrijf

Bij LocoMail hebben we niet eerder zo’n order gehad, maar voor ons is niets te gek. Ook dit soort orders nemen wij aan en leveren wij netjes kant-en-klaar af bij de klant. Dit staat dan misschien niet op onze website, maar als u een bijzonder idee hebt voor een opvallende direct mail voor uw bedrijf dan kunt u zich altijd laten informeren over de mogelijkheden voor uw order. Samen gaan we dan op zoek naar creatieve oplossingen voor uw direct mail of ander creatief drukwerk. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers, zij kunnen u helpen met een offerte.

[column col=1/4] Direct marketing bij LocoMial

[/column] [column col=3/4]

LocoMail Man is de nieuwe vertegenwoordiger van LocoMail en hij spot voor jullie succesvolle cases, nieuwe ontwikkelingen en leuke weetjes. Hij is creatief, flexibel en zijn interesse voor direct marketing zorgt ervoor dat hij altijd op de hoogte is van de laatste trends. Hebben jullie vragen voor hem? Stel ze gerust! Bij LocoMail Man staat service voorop en hij denkt dan ook graag mee om een succesvolle mailing op te zetten.

[/column]