Case Direct Mailing Eindejaarsmailing ChangeCard Airpack

De Lamellenkaart is door Airpack, producent van installaties voor de olie en gas industrie, op een originele manier gebruikt. De direct mail selfmailer is namelijk ingezet als een Nieuwjaarskaart. Om al hun relaties een gelukkig Nieuwjaar toe te wensen, heeft Airpack een persoonlijke nieuwjaarskaart verstuurd. Op de afbeelding  zijn allerlei installaties te zien, maar wanneer er aan het lipje van de kaart wordt getrokken, komt het personeel achter de lamellen te voorschijn. De ChangeCard: Een unieke, persoonlijk en opvallende direct mailing!

Opvallende nieuwjaarskaart

De ChangeCard is een unieke direct mail selfmailer met een ‘lamelleneffect’. Dit houdt in wanneer er aan het lipje wordt getrokken er een andere afbeelding te voorschijn komt. De lamellen schuiven namelijk langzaam open wanneer er aan de zijkant van de kaart wordt getrokken. Dit zorgt voor een origineel verrassingseffect. De ChangeCard is perfect voor tal van doeleinden: productintroductie, nieuwjaarskaart, uitnodigingen en ga zo maar door. Het formaat is 10,3 bij 18,7 cm en biedt dus genoeg ruimte aan bijna elke communicatie boodschap. Doordat de ChangeCard een selfmailer is, is het enorm besparend op de portokosten. Kies voor een opvallende nieuwjaarskaart zoals de ChangeCard om uw doelgroep echt te verassen!

Is de lamellenkaart iets voor u?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele mailing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Lamellenkaart of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Lamellenkaart of van één van onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing neer te zetten.

Ga naar pagina direct mail Changecard