Case Direct Mailing Out of the Box Haisja

Een stelletje gedreven en beroepsmisvormde creatievelingen, originele en frisse ideeën en 360° communicatie; daarvoor kan je terecht bij Haisja. Om hun creativiteit en mogelijkheden te delen met potentiële klanten, hebben ze voor een populaire en effectieve direct mail gekozen. De Out of the Box Card is helemaal vorm gegeven naar de boodschap van Haisja. En creativiteit straalt van de mailing box af! Een opvallend ontwerp, in combinatie met de werknemers en quotes en de directmail laat zien waar Haisja voor staat. Een goede toevoeging aan de onze cases direct mail!

Een online bureau, ‘communication taste makers’ zoals ze zichzelf omschrijven, experts op het gebied van websites, e-mail, nieuwsbrieven, SEO/SEA en sociale media. Een online bureau dat de waarde ziet van offline directmail. Een directmail die opvalt, staat te boek als een effectieve direct mail. En opvallen doet deze direct mail case zeker. Een opvallend en uiterst uniek ontwerp op de mailing box en een gif groene envelop met een sprekende tekst; als dat niet triggerd.

Effectieve direct mail: Out of the Box Card

De Out of the Box Card, ook wel de Pop up Kubus genoemd, is een opvallende directmail. Daarnaast ook een effectieve direct mail door het unieke verrassingseffect van deze mailing box. Bij openen van de envelop springt de mailing box de ontvanger tegemoet. De Out of the Box Card is een effectieve direct mail die de attentie van de ontvanger grijpt en deze triggerd om de boodschap op de mailing box te lezen.

In deze direct mail case van Haisja is ervoor gekozen om de Out of the Box in te zetten in zijn standaard formaat. Een opvallende en creatieve vorm als een Pop up Huisje of een Pop up Hexagoon was voor de boodschap van Heisja niet nodig om een effectieve direct mail te creëren. Het ontwerp wat helemaal naar eigen wens is ontworpen past perfect op de mailing box en zorgt ervoor dat ons populaire direct mail product een eigen uitstraling krijgt.

Bent u geïnspireerd door onze direct mail cases?

In onze direct mail cases vindt u verschillende directmail producten die zijn ingezet door verschillende bedrijven met verschillende doeleinden en communicatieboodschappen. Onze direct mailing producten vallen op en zijn hierdoor effectief. De mailing box Pop up Kubus is hier een goed voorbeeld van. Lees ook de andere cases voor inspiratie voor de andere producten. Is de Pop up Kubus de directmail die u zoekt? Dan kunt u via de productpagina vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraagt u het maximale kunt halen uit deze effectieve direct mail? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers. Graag denken zij met u mee om een succesvolle mailing tot stand te brengen, zodat wij weer een succes verhaal aan onze cases direct mail kunnen toevoegen.