Case Direct Mailing Videokaart Canon

Het is algemeen bekend dat we visuele informatie sneller opnemen dan tekst. Een video is daarom een sterk middel om een boodschap over te brengen. Begin dit jaar hebben wij deze vorm van content verwerkt in een videokaart voor Canon. In deze blog lees je de mogelijkheden van de videokaart als direct mail en hoe wij deze voor Canon hebben vormgegeven.

Canon heeft gekozen voor een videokaart met A6-formaat en heeft een combinatie van tekst, afbeeldingen en video gebruikt. Wat betreft het formaat van de kaart zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u naast A6-formaat bijvoorbeeld ook kiezen voor A4- of A5-formaat. Voor het linkerdeel van de kaart koos Canon voor een afbeelding van een contactpersoon van het bedrijf en een stuk tekst. In de rechterkant van de kaart was het schermpje met de video verwerkt met daaronder de contactgegevens. Voor het schermpje zijn verschillende formaten mogelijk.

Case-canon-videokaart

Rechts naast het schermpje stonden drie buttons: een stop/play button, een button om het volume harder te zetten en eentje om het geluid zachter te zetten. In de videokaart zijn standaard drie buttons in hardware geprogrammeerd met de bovenstaande drie functies. Eventueel kunt u ook kiezen voor een button waarmee de video doorgespoeld kan worden en een button om verder te gaan naar de volgende video. U kunt dus ook kiezen voor meer dan één video.

Dit direct mail product leent zich uitstekend als corporate brochure. In de videokaart kunt u bijvoorbeeld een krachtige bedrijfsfilm verwerken. Het schermpje heeft een standaard werkgeheugen dat eventueel uit te breiden is. De video begint met afspelen wanneer de ontvanger de kaart opent. Deze wordt geactiveerd door de magneet in de kaart. De video blijft zich daarna herhalen. Bij de kaart wordt standaard een USB-kabel geleverd. Alles bij elkaar genomen is dit een krachtig direct mail product dat de ontvanger nog lang bij zal blijven.

Heeft u na het lezen van deze blog interesse gekregen in de videokaart als direct mail? Vraag dan gratis een offerte of sample box aan. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag!