THNX Cadeau Per Post Collega Cadeau Brievenbusgeschenk

Het is tijd voor iets nieuws: een cadeau per post voor collega’s! LocoBrands heeft een nieuw concept bedacht waarin de merken LocoMix en LocoMail de krachten bundelen. Het concept THNX geeft je de mogelijkheid om een brievenbusdoosje per post te versturen, volledig gepersonaliseerd. Een vrolijke manier om collega’s en werknemers op een originele manier te verrassen! Een cadeau per post is een blijmaker, precies waar THNX voor staat: bringing happiness to every doorstep. Alle cadeau per post voor collega’s in ons assortiment passen gewoon door de brievenbus, waardoor de . Graag stellen we het eerste product van THNX aan je voor.

brievenbusbedankje collega, bedankt!

Cadeau via de brievenbus!

Anders dan bij bedankjes.nu en LocoMail kan je bij THNX ook gewoon 1 cadeau-concept bestellen! Daarom is dit de ideale manier om collega’s/werknemers te verrassen wanneer ze bijvoorbeeld jarig zijn. Het bijzondere aan deze webshop is het feit dat alles erg diep gepersonaliseerd kan worden. Dat houdt in dat niet alleen het bijbehorende kaartje, maar vrijwel elk gedeelte van de THNX een eigen tekst/opdruk krijgt! In de bijbehorende online design tool maak je gemakkelijk en snel een uniek cadeau. Wij zullen ervoor zorgen dat het originele cadeau dezelfde dag nog op de post gaat. Collega’s zijn belangrijk om af en toe goed in het zonnetje te zetten. THNX heeft speciaal voor die doelgroep de ‘bedankt collega!’.

cadeau collega versturen per post

Cadeau per post: Tony Chocolonely + bloemzaadjes!


Je hoort het goed, die heerlijke Tony repen zijn nu te bestellen voor jouw THNX cadeau versturen! Een wikkel in een mooi ontwerp voor de Tony en een eigen tekst op het kaartje aan het zakje zijn de basis voor dit feestelijke brievenbusdoosje per post. Wie lust er nu geen een lekkere melkchocoladereep? Een cadeau versturen via de brievenbus wordt een feestje wanneer je de tekst personaliseert op alle losse items in en om het doosje. 

Neem nu snel een kijkje op THNX.nu waar de gepersonaliseerde cadeaus te vinden zijn!

Psst… Heb je niet echt een reden om iemand een cadeau te sturen? Ook daarvoor hebben we de ‘zomaar’ categorie voor bedankt cadeaus! Neutrale en vrolijke ontwerpen op cadeaus voor elke gelegenheid!