Bloeiproef in stijl: Royal Van Zanten en LocoMail

In de kleurrijke wereld van sierteelt en bloemeninnovatie staat Royal Van Zanten, sinds 1862, bekend als een bloeiend bedrijf. Met trots leveren zij wereldwijd een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, potplanten en bloembollen. Om hun nieuwste bloeiproef van de chrysanten op een onvergetelijke manier aan te kondigen, klopte het bedrijf aan bij LocoMail.

Met een heldere visie voor ogen koos Royal Van Zanten voor de Pop-up Kaart van LocoMail, waarbij de bloem zelf als het stralende middelpunt diende. De kalme uitstraling van de mailing, met een lichte achtergrond en uitnodigende tekst “Pluk de zomer!” op de voorkant, paste bij de essentie van het bedrijf.

De mailing functioneerde als aankondiging van de bloeiproef, een evenement waar men de nieuwste resultaten in de kas kon bewonderen, in gesprek kon gaan met vakgenoten en zich kon laten betoveren door de prachtige bloemen van Royal Van Zanten.

Samen met LocoMail ontwikkelde Royal Van Zanten een mailing die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook op een subtiele en elegante manier de boodschap overbracht. Het ontwerp van de kaart is gemaakt door Joran van Liempt. Zodra de kaart werd geopend, ontvouwde de pop-up bloem zich als een symbool van groei en bloei, wat de ontvangers direct meenam in de kleurrijke wereld van chrysanten.

De reacties op de mailing waren uitzonderlijk positief. Ontvangers werden niet alleen geïnformeerd over de aankomende bloeiproef, maar werden ook verrast door de unieke Pop-up Kaart. Deze samenwerking toonde de kracht van creativiteit en originaliteit en hoe deze elementen de boodschap van Royal Van Zanten op een onvergetelijke wijze tot leven brachten.

Ben je geïnspireerd door deze case en zoek je een unieke manier om jouw boodschap over te brengen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Samen kunnen we creatieve oplossingen vinden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en doelstellingen.