Case Direct Mailing BliQje Uitnodiging Orchid Days

Orchid Days heeft ons BliQje gebruikt om hun ‘special invitation’ te verspreiden, en daar past het BliQje perfect bij! Origineel, verrassend en hanteert ongekende hoge attentiewaarde. Het pull open systeem roept nieuwsgierigheid op bij de ontvanger. Perfect dus voor een VIP uitnodiging voor bijvoorbeeld de Orchid Days. Het label op het BliQje en de boodschap binnen in zijn helemaal aangepast naar de boodschap van de Orchid Days. Volg het voorbeeld van de Orchid Days, en nodig uw klanten en relaties uit op een originele manier!

Opvallende direct mail: het BliQje

Het BliQje pull open is een unieke manier om uw doelgroep te bereiken op een verrassende manier.  Want zegt u nou zelf: zou u het niet ontzettend leuk vinden om een BliQje op uw deurmat te mogen ontvangen? Het BliQje wordt voorzien van een full colour bedrukt label, geheel vormgegeven naar uw wensen. In het BliQje komt uw communicatieboodschap, geuit op een inlegkaartje van een plano formaat 44×9 cm en ingevouwen formaat 12×9 cm. De boodschap komt pas tevoorschijn wanneer er aan het lipje wordt getrokken en het BliQje wordt geopend. Deze direct mail is geschikt voor zowel grote als kleine communicatieboodschappen. Naast het Pull open systeem kunt u ook kiezen voor een Slide open; op deze manier is het BliQje meerdere keren te openen. Geen standaard verzendverpakking maar gewoon een boodschap in blik!

Gratis sample pakket

Enthousiast geworden over het BliQje? Vraag dan kosteloos een sample en/of een vrijblijvende offerte aan van onze direct mail. Twijfelt u nog en vraagt u zich af of het BliQje geschikt is voor uw direct marketing campagne? Neem voor vragen contact op met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Bent u klaar met de reguliere poststukken en zoekt u iets origineels dat zorgt voor nieuwsgierigheid? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Gebruik ons opvallende direct mail en verras uw ontvangers. Benieuwd naar onze andere direct mail producten? Kijk gerust eens rond op onze site voor onze direct mailing.

ga naar pagina direct mail BliQje