Succesvolle samenwerking tussen LocoMail en Stichting Arkel1000

In 2023 vierde het charmante dorp Arkel haar indrukwekkende 1040-jarige bestaan. Om dit bijzondere jubileum groots te vieren, besloot Stichting Arkel1000 een negendaagse feestweek te organiseren. Met een imposante feesttent als centraal punt werden gedurende deze periode tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor de stichting was het van belang om het jubileumfeest op spectaculaire wijze aan te kondigen en het hele dorp te betrekken bij de festiviteiten.

Ze benaderden LocoMail met het verzoek om een unieke aankondiging te creëren die de feestvreugde zou vergroten en nieuwsgierigheid zou wekken. Na overleg koos Team Arkel1000 voor een op maat gemaakte Pop-up kaart als het ideale middel om de feestweek aan te kondigen. Deze eenlaagse kaart bood de mogelijkheid om meerdere lagen voor elkaar te plaatsen, waardoor een indrukwekkend diepte-effect ontstond. De creatieve invulling van de kaart toonde het dorpsplein met feestvierend publiek, dat naar het podium keek.

Wat deze kaart uniek maakte, was dat alle elementen volledig aanpaswaar waren naar de wensen van Team Arkel1000. Hierdoor konden ze de kaart personaliseren en afstemmen op de specifieke details van het jubileumfeest. Een slimme toevoeging was de QR-code op de kaart, die een interactief element bood waarmee mensen zich direct konden aanmelden voor de opening van het feest via hun smartphones.

Dankzij de opvallende aankondigingskaart van LocoMail groeide het enthousiasme rondom het jubileumfeest aanzienlijk. Het unieke ontwerp en de personalisatiemogelijkheden maakten van de kaart niet alleen een aankondiging maar ook een collector’s item voor de inwoners van Arkel.

De QR-code bleek een schot in de roos te zijn, waarbij veel mensen zich snel en eenvoudig konden aanmelden voor de openingsavond. De feesttent in het centrum van het dorp vulde zich met enthousiaste feestvierders, wat resulteerde in een meer dan geslaagde feestweek ter ere van het 1040-jarig bestaan van Arkel.

De samenwerking tussen LocoMail en Team Arkel1000 bewees de kracht van creativiteit en personalisatie in zakelijke mailings. Voor zowel LocoMail als Stichting Arkel1000 was deze samenwerking geslaagd, waardoor het jubileumfeest van Arkel straalde als nooit tevoren!