direct mailing kosten

Aan welke direct mailing kosten moet u denken?

Als u van plan bent om direct mail in te zetten voor uw bedrijf om uw zichtbaarheid te vergroten of om zakenrelaties op een originele manier te bedanken voor de fijne samenwerking, bent u bij Locomail aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse direct mailings die over een uniek verrassingseffect beschikken. Het is gebleken dat bij unieke mailing de boodschap langer bij de klant blijft hangen, wat kan resulteren in contact opname en leads. Dat is toch wat ieder bedrijf wil?!

Natuurlijk zijn er aan direct mailing kosten verbonden, aan welke uitgaven u moet denken, leggen wij graag aan u uit.

Direct mailing kosten verschillen per direct mail

Voor elke boodschap is er een geschikte direct mail te verkrijgen, hierbij is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de boodschap die u erop kwijt wilt en welk verrassingseff

ect u uw klant wilt laten ervaren. Wat de direct mailing kosten voor u worden ligt eraan voor welke direct mailing u gaat. Hierbij geldt de regel hoe uitgebreider de vorm van de mailing hoe hoger het tarief wordt. Houd daarnaast ook rekening met het formaat en het gewicht van de direct mail. Hoe groter en zwaarder hoe hoger de direct mailing kosten zullen zijn. Andere onderdelen waar u rekening mee dient te houden voor direct mailing is, kiest u voor een:

Pop up house

  • Blanco envelop
  • Full colour bedrukt envelop
  • Full colour dubbelzijdig bedrukte envelop
  • Inlegkaartje dubbel of eenzijdig bedrukt

Wat is het doel van de direct mailing

U kunt om verscheidenen redenen direct mail inzetten. Het kan hierbij gaan om uw medewerkers te bedanken voor hun harde werken van dit jaar of heeft u liever een voorraad achter de hand als een collega jarig is of met pensioen gaat? Ook op zakelijk gebied is direct mail goed in te zetten, laat mensen kennis maken met uw (nieuwe) bedrijf, product of dienst door het op een unieke manier bekend te maken. Dit zal zeker gewaardeerd worden, want echte post is zoveel leuker.

Als u een keuze uit ons assortiment heeft gemaakt, kunt u bij het bestelproces aangeven hoe u en naar wie wij het mogen verzenden. Gaat u voor een direct mail die wij bij de ontvanger op de deurmat bezorgen of gebruikt u het als flyer om uit te delen op de beurs? Locomail kan de direct mailing van A tot Z voor u verzorgen, uiteraard komt er een meerprijs bovenop de direct mailing kosten als u ervoor kiest het door ons te laten bezorgen bij de ontvanger.

Een hoge respons met de juiste investering

Belangrijk om in acht te nemen is dat de direct mailing kosten moeten opwegen tegen wat het oplevert. Als er geen leads uitkomen  is het zonde van het geld wat u erin heeft gestoken. Het is daarom van belang dat er op de direct mailing voldoende informatie op staat wat triggert om zoveel mogelijk respons te genereren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Antwoordformulier
  • Persoonlijke QR-code
  • Kortingscode
  • Sample meesturen

Wilt u graag weten wat de direct mailing kosten voor u gaan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. De minimale afname van een direct mail bij Locomail.nl is 20 stuks.