Case Direct Mailing ChangeCard Lamellenkaart Senzora

Productpresentatie-Senzora-uitnodiging

Senzora gebruikt de ChangeCard zoals deze bedoelt is. Met een duidelijke wisselwerking van de lamellen is de boodschap niet te missen; er is veel veranderd op het gebied van wassen. De productpresentatie op de mailing is gekoppeld aan een uitnodiging voor het PLMA in Amsterdam. Dit biedt de ontvanger van de mailing de kans om met het nieuwe product kennis te maken op het evenement. Nieuwsgierig hoe Senzora de ChangeCard precies heeft ingezet voor de productpresentatie? Lees dan snel verder.

Productpresentatie en verandering weergegeven op de ChangeCard

Een boodschap zoals die van Senzora, met de introductie van een nieuw product, gekoppeld aan een uitnodiging voor een evenement zou via andere kanalen niet zo veel aandacht trekken. Met de presentatie van het product op een mailing als de ChangeCard, kan er door middel van het lamelleneffect in de kaart gespeeld worden met een referentie naar de oude situatie, zonder dat dit afleid van de introductie van het nieuwe product. Op de gehele bladzijde waar het lamelleneffect zich afspeelt, wordt een situatie geschetst zoals men deze kent van vroeger. Een oude dame, die de was doet door middel van een wasbord. Voor dit beeld is de gehele bladzijde gebruikt. Wanneer het beeld wisselt, veranderd een deel van het beeld, naar een frisse voorstelling met het nieuwe product.

Productpresentatie-senzora-uitnodiging-changecard

De ChangeCard biedt naast ruimte voor de productpresentatie ook voldoende ruimte om eventuele toelichtingen te communiceren. In het voorbeeld van Senzora is de volledige mailing benut; op de buiten-, binnen- en achterkant van de mailing is een boodschap te vinden.

Uw product presenteren door middel van een fysieke mailing?

Door de grafische vrijheid wat betreft de opmaak van de mailingen, kunnen al onze direct mail producten worden ingezet voor een productpresentatie of uitnodiging voor een evenement. Dit kunnen natuurlijk ook doelen op zich zijn, en hoeven niet perse zoals in het geval van Senzora gekoppeld te worden. Heeft u een mailing product gezien dat perfect past bij uw uiting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u even overleggen over welk product het beste past bij uw boodschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij informeren en adviseren u graag op het gebied van het versturen van een opvallende en succesvolle mailing.