Case Direct Mailing Out of the Box Hexagoon Pennenhouder

LocoMail biedt al haar potentiële- en bestaande klanten de mogelijkheid om samples aan te vragen van originele mailingproducten. Zo krijgt u en/of uw klant een gevoel bij het product en kan het verrassingseffect van de kaart van dichtbij worden ervaren. Als u het product wilt zien met uw eigen ontwerp, bieden we u ook de mogelijkheid om een echte proefdruk aan te vragen. Door te kiezen voor een echte proefdruk, krijgt u meer beleving bij uw originele uitnodiging en kunt u het mailingproduct nog een laatste keer controleren voordat het definitief in productie wordt genomen. U neemt hiervoor het zekere voor het onzekere, en zorgt ervoor dat u niet tegen ongewenst dingen aanloopt.

echte-proefdruk-direct-mail

Digitale proefdruk vs. Echte proefdruk

Op de foto hierboven zijn zowel de digitale proefdruk als de echte proefdruk te zien. De digitale proefdruk geeft weer hoe de afbeeldingen en de teksten overkomen op het gekozen direct mailing product. Zoals te zien is op de foto is de digitale proefdruk van de Hexagoon Out of the Box, kan steeds maar een stuk van het product gezien worden. De digitale proefdruk vraagt aardig wat inlevingsvermogen. Er is duidelijk te zien of de afbeeldingen en de tekst goed overkomen, maar het effect van het product komt niet echt over. Een echte proefdruk daarentegen is het beste van beide werelden; de afbeeldingen en tekst zijn duidelijk te zien op het product, maar nu kunt u ook het effect van de direct mailing ervaren.

Waarom een echte proefdruk aanvragen?

Verrassingseffect
Ervaar het verrassingseffect van de direct mail  met uw eigen ontwerp.  Zo krijgt u meer beleving bij het soort uitnodiging dat u gaat versturen.

Kleurstelling
Kom erachter of de kleuren overeenkomen met de kleur die u heeft aangeleverd. U komt er op deze manier ook achter of de kleuren overeenkomen met de huisstijl.  Als dit niet zo is, kunnen wij de kleurstelling bijstellen, zodat deze helemaal naar uw wens is.

Spelling
Wanneer u een echte proefdruk ontvangt, heeft u nog een keer de kans om de spelling te controleren.  Natuurlijk heeft u dit in een eerder stadium al gedaan, maar een keer extra kan nooit kwaad.  TIP: laat de tekst bijvoorbeeld controleren door collega’s.

Indeling vlakken
Controleer de indeling en/of verdeling van  informatie op het product.  Misschien komt u erachter dat informatie op een andere plaats moet staan of misschien helemaal niet op de kaart verwerkt hoeft te worden, omdat het geen meerwaarde biedt of het is niet leesbaar.

Grote oplage
Bij een grote oplage producten adviseren wij om te allen tijde een echte proefdruk te bestellen.  Zo bent u er zeker van dat er niets fout kan gaan in het voortraject.