2D Pop Up kaart met lagen

Een 2D Pop Up kaart met lagen is een manier om een bijzondere diepte in uw Direct Mail product te brengen, zo zal het verrassingseffect nog groter zal zijn. De verschillende lagen zijn erg geschikt om bijvoorbeeld zo het hele team op de kaart af te kunnen beelden! Het aantal lagen is volledig door uzelf te bepalen. Wij van LocoMail geven u hier graag advies in, neem daarom gerust even vrijblijvend contact met ons op. Deze mailing is bijvoorbeeld goed in te zetten als uitnodiging of aan het einde van het jaar als kerstkaart. Aangezien de direct mail gemaakt is met een snijplotter is een kleine oplage ook mogelijk. Daarnaast zorgt deze manier van maken ervoor dat de kleinste details verwerkt kunnen worden in het model. Een luxe afgewerkte kaart voor het gewenste resultaat. Bij LocoMail bent u aan het juiste adres.

Sample pakket opvallende mailing
2D Pop Up kaar met lagen

Formaat

Pop-up Card A5 Amsterdamned

Het Pop up kaart maken gebeurt op A5 formaat. De mailing wordt full-colour bedrukt met uw ontwerp. Tevens is het mogelijk om de envelop full-colour te laten bedrukken.

Constructie

Pop-up Kaart A5 Amsterdamned Constructie

Bij het ontwerpen van de kaart, is er voor meerdere lagen gekozen. Hierdoor heeft de mailing meer diepte dan bij een gewone Pop-up kaart.

Pop Up met met lagen als kerstkaart

Pop-up kaart A5 meer lagen

De 2D Pop Up kaart met lagen is gemakkelijk in te zetten als eindejaarskaart voor uw klanten. Een feestelijke sfeer is gegarandeerd met deze luxe kaart.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Voorbeelden succesvolle Pop Up kaarten

Anthogyr zet gedetailleerde 2D Pop-up kaart in als direct mailing
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Pop-up Card

Anthogyr zet gedetailleerde 2D Pop-up kaart in als direct mailing

Anthogyr, een bedrijf dat gebitsimplantaten produceert, stuurde onze 2D Pop-up kaart om klanten te informeren over hun Simeda Steg Systeem....
Read More
Nieuwe Twist pop-up kaart voor Remeha
Case Cases Laatst toegevoegd pop-up Pop-up Card

Nieuwe Twist pop-up kaart voor Remeha

LocoMail is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe direct mail producten. Onze nieuwste aanwinst is de Twist pop-up kaart,...
Read More
De Ruiter gebruikt Pop-up Card voor 18-jarig bestaan
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Pop-up Card

De Ruiter gebruikt Pop-up Card voor 18-jarig bestaan

De Ruiter, een bedrijf dat innovatieve groentezaden ontwikkelt en levert, wilde in februari het 18-jarig bestaan van hun Admiro tomaat...
Read More
Spring kubus als direct mail voor Raedelijn
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Card

Spring kubus als direct mail voor Raedelijn

Raedelijn heeft de Out of The Box spring kubus als direct mail gebruikt. Raedelijn heeft ervoor gekozen om de spring...
Read More
1 2 3 5