Uitnodiging Jubileum: Maak een onvergetelijke indruk met direct mailing

Als bedrijf is het belangrijk om regelmatig even stil te staan bij de mijlpalen die bereikt worden. Een jubileum is zo’n mijlpaal. Het is een moment om terug te kijken op de afgelopen jaren, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Een jubileum biedt dan ook de perfecte gelegenheid om medewerkers, klanten en andere relaties uit te nodigen voor een feestelijke viering. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw uitnodiging jubileum opvalt tussen alle andere post en e-mails? Een direct mailing is hiervoor een ideale oplossing.

Waarom direct mailing gebruiken voor een uitnodiging jubileum?

Bij een jubileum wilt u dat uw uitnodiging niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Een direct mailing biedt hiervoor de perfecte oplossing. Met een direct mailing kunt u namelijk op een creatieve manier de aandacht trekken en tegelijkertijd de boodschap overbrengen. Bovendien heeft direct mailing een hoge attentiewaarde. Ontvangers zijn geneigd om een direct mailing te openen en de inhoud ervan te bekijken. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een e-mail, die vaak ongelezen wordt verwijderd.

Daarnaast kunt u met direct mailing ook de doelgroep heel gericht bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de medewerkers van het bedrijf uitnodigen voor het jubileumfeest, of juist alleen de klanten die het afgelopen jaar een bepaald bedrag hebben besteed. Hierdoor is de kans groter dat de uitnodiging op de juiste plek terechtkomt en dat de ontvanger ook daadwerkelijk geïnteresseerd is in de inhoud.

Confetti kaart: feestelijke uitnodiging met impact

Een confetti kaart is een uitnodiging met een feestelijke uitstraling. De kaart is voorzien van gekleurde confetti, die eruit valt zodra de ontvanger de kaart opent. Hierdoor ontstaat er meteen een feestelijke sfeer en zal de ontvanger zich speciaal voelen. Een confetti kaart is dan ook een perfecte uitnodiging voor een jubileumfeest. U kunt de kaart geheel naar eigen wens laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het bedrijf en de jubileumdatum. Zo weet de ontvanger meteen waar de uitnodiging voor is en kan hij zich alvast verheugen op het feest.

Spring kubus: originele uitnodiging jubileum die opvalt

Een pop-up spring kubus is een originele uitnodiging die zeker opvalt tussen alle andere post. De kubus is gemaakt van stevig karton en kan helemaal naar wens worden bedrukt. Zodra de ontvanger de kubus opent, springt er een kaartje uit met de uitnodiging voor het jubileum. Hierdoor krijgt de ontvanger meteen een verrassingseffect en zal de uitnodiging zeker blijven hangen. Bovendien heeft de kubus een hoge attentiewaarde, omdat het niet vaak voorkomt dat u post krijgt in de vorm van een kubus. De spring kubus is dan ook een uitstekende keuze voor een originele en opvallende jubileumuitnodiging.

Pop-up schuifkaart: interactieve uitnodiging met impact

Een pop-up schuifkaart is een interactieve uitnodiging die de ontvanger verrast. Bij het openen van de kaart verschijnt er namelijk een pop-up figuur die meteen de aandacht trekt. U kunt de schuifkaart laten bedrukken met een afbeelding die past bij het jubileum, bijvoorbeeld een foto van het bedrijf of het logo in combinatie met de jubileumdatum. Door de interactieve elementen van de kaart zal de ontvanger zich speciaal voelen en zal de uitnodiging zeker blijven hangen.

Maak jouw jubileumfeest onvergetelijk met een creatieve uitnodiging jubileum!

Bij Locomail zijn er verschillende creatieve mogelijkheden om uw uitnodiging jubileum extra bijzonder te maken. Of u nu kiest voor een confetti kaart, een spring kubus of een pop-up schuifkaart, met direct mailing kunt u op een originele manier de aandacht trekken van de ontvanger. Het is dan ook een ideale manier om uw uitnodiging voor het jubileum te versturen. Door de persoonlijke benadering en de creatieve elementen van de uitnodiging zal de ontvanger zich speciaal voelen en zal het jubileumfeest zeker een succes worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!