Twin Slider

De Twin Slider is een direct mail product met een verrassingseffect vanwege de uitschuifbare panelen. Wanneer u aan het rechterpaneel trekt, komt er aan de andere kant een paneel tevoorschijn. Deze kaart is in verschillende formaten te verkrijgen. U kunt op zowel de voor als achterkant informatie plaatsen. De Twin Slider is een typisch product dat de nieuwsgierigheid wekt van de ontvanger.

Deze opvallende schuifkaart is gemaakt voor bedrijven die hun klanten echt op een originele wijze willen verrassen. Een verhuizing, de aankondiging van een nieuw product of het delen van bedrijfsinformatie, de Twin Slider is geschikt voor alle gelegenheden. Enthousiast geworden over de Twin Slider? Vraag dan nu een gratis sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Direct Mailing Sample Box
Locomail Mailing Offerte

Uitschuifkaart Twin slider

Case Direct Mailing Twin Slider Uitschuifkaart Oticon

Wilt u de ontvanger van uw mailing echt verrassen? Ga dan voor de Twin Slider. Deze mailing laat tegelijkertijd twee panels verschijnen met één soepele beweging.

Uitschuifkaart Twin Slider XL

Case Direct Mailing Schuifkaart Twin Slider XL

Onze bijzondere uitschuifkaart Twin Slider is ook verkrijgbaar in een groter formaat: 130 x 200 x 4 mm. Hiermee heeft u nog meer ruimte voor uw boodschap.

Twin Slider Printer

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

Een Twin Slider in de vorm van een printer! Een idee voor een eigen unieke vorm? Wij verwerken het graag tot een passende Twin Slider!

Twin Slider afmeting 75 x 200 mm

Een mooie variant op de “klassieke” Twin Slider in het formaat 75 x 200 mm. Ook bij deze Twin Slider creëer je extra veel ruimte voor tekst en afbeeldingen door aan de rechterkant  aan het rechter paneel te trekken.

Ontdek de Kracht van de Twin Slider voor Zakelijke Mailings

Op zoek naar een effectieve manier om informatie te delen en uw marketingcampagnes te verbeteren? De Twin Slider is dé oplossing voor uw zakelijke mailingbehoeften. Deze slimme schuifkaart combineert functionaliteit met impact, waardoor u opvalt en uw boodschap op een gedenkwaardige manier overbrengt.

Twin Slider: Wat is het?

De Twin Slider is een innovatieve schuifkaart die is ontworpen om de aandacht van uw doelgroep te grijpen. Met zijn unieke mechanisme schuift de kaart open om twee lagen informatie te onthullen. Dit maakt het ideaal voor het presenteren van marketingmateriaal, productdetails, aanbiedingen en meer.

Waarom Twin Slider voor Direct Mail?

  1. Impactvol: De Twin Slider maakt indruk vanaf het moment dat uw ontvanger hem opent. Het glijdende mechanisme creëert een verrassingseffect dat de aandacht vasthoudt.
  2. Veelzijdigheid in Formaat: De Twin Slider is beschikbaar in verschillende formaten, waardoor u de perfecte pasvorm kunt kiezen voor uw boodschap. Of u nu kiest voor een compacte variant of een groter formaat voor uitgebreide informatie, wij hebben het.
  3. Effectieve Informatieoverdracht: Met meerdere lagen om informatie te presenteren, kunt u uw verhaal vertellen op een gestructureerde en boeiende manier. Voeg afbeeldingen, tekst en grafieken toe om uw boodschap te versterken.

Zet de Twin Slider in voor uw Marketing Succes

Of u nu een productlancering plant, nieuwe klanten wilt aantrekken, of bestaande klanten wilt betrekken, de Twin Slider biedt u de mogelijkheid om uw marketingdoelen te bereiken. Maak indruk met uw zakelijke mailing en versterk uw merkimago.

Kies vandaag nog voor de Twin Slider en ontdek hoe u uw zakelijke mailing naar een hoger niveau kunt tillen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe de Twin Slider perfect bij uw marketingstrategie past.

Ontdek de kracht van de Twin Slider voor direct mail en zakelijke mailing. Kies uit verschillende formaten om uw informatie effectief te presenteren en uw marketingdoelen te bereiken.