Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Wek nieuwsgierigheid op met de Twin Slider Printer!

Wek nieuwsgierigheid op met de Twin Slider Printer!

LocoMail heeft de schuifkaart in alle vormen en maten. Naast de Printer Schuifkaart is er nu ook de nieuwste variant, namelijk de Twin Slider Printer. Door aan het rechter paneel te trekken komt er aan de andere kant gelijktijdig een paneel tevoorschijn. Deze opvallende direct mail kan op zes vlakken inclusief de huls, full colour bedrukt worden. Deze Twin Slider Printer wekt nieuwsgierigheid op bij de ontvanger, omdat deze direct mail in eerste instantie vrij eenvoudig lijkt. U kunt met deze direct mail alle kanten op, gebruik deze bijvoorbeeld als introductie voor een nieuw product. Doordat de Twin Slider Printer full colour bedrukt kan worden op zes vlakken kunt u uw eigen huisstijl volledig doorvoeren op deze direct mail. Hiermee kunt u als bedrijf klanten op een originele wijze verrassen. Daarnaast is er ook veel ruimte om belangrijke informatie te plaatsen.

Deze Twin Slider met unieke vorm is de manier om te zorgen dat de ontvanger de informatie zal lezen en de mailing niet snel zal vergeten. Bent u geïnteresseerd in deze direct mailing vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een ander idee of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Twin Slider, vraag dan een sample box aan.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Afmeting

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

De Twin Slider Printer is volledig aan te passen naar uw wens. Om u een beeld te geven van de afmetingen van het voorbeeld op de foto: 37,5 cm breed, 9 cm hoog en 0,5 cm dik. Het schuifvenster is links 7,8cm breed en 7,5cm hoog. Recht is het schuifvenster 14cm breed en 7,5 cm hoog.

Dubbelzijdig bedrukken

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

Omdat een printer normaal gesproken ook volledig rondom bedrukt is, is ook deze kaart dubbelzijdig te bedrukken. Inclusief het schuifvenster!

Eigen vorm?

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

Uiteraard is deze Twin Slider Printer een voorbeeld van één van de mogelijke vormen die de schuifkaart aan kan nemen. Een speciaal gevormde mailing heeft altijd een grote impact en zal de aandacht van de lezer vasthouden.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.