Home » Popupmailing

Ontdek de kracht van een popupmailing

Popupmailing

De pop-up kubus is een effectief direct mailing. Deze popup mailing is een effectieve tool waarmee u uw doelgroep kunt bereiken. De popup mailing is anders dan anders en uw doelgroep wordt gegarandeerd verrast.

Mogelijkheden popupmailing

Een popup mailing biedt veel mogelijkheden. U kunt het design van de popup mailing aanpassen in uw huisstijl. Heeft u geen grafische afdeling binnen uw bedrijf kunnen wij een ontwerp maken dat aansluit bij u wensen. Om u product een persoonlijk tintje mee te geven kunt u ervoor kiezen om de producten te personaliseren. Dit kan gericht worden aan het bedrijf maar ook aan een persoon. Zeker een punt om te overwegen aangezien een persoonlijke benadering gewaardeerd wordt.

Verzending popupmailing

Als u een grote mailing gaat versturen kan LocoMail de verzending voor u doen. Wij nemen hiermee een last uit uw handen. Tevens kunnen wij dit doen tegen aantrekkelijk portokosten. Korting kunnen wij u geven op verschillende bezorgsdiensten: 24, 48 en 72-uurs. Voor vragen over de verzending kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Gratis samples popupmailing

Geïnteresseerd in een popup mailing. Vraag nu gratis monsters aan van een popupmailing. U zult versteld staan van de kracht van een fysieke mailing.