Gift card verpakkingen: origineel en gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde Gift Card verpakkingen met een bijzonder uiterlijk. Bij LocoMail weten wij hier raad mee. Kies een van de verpakkingen en ga samen met ons aan de slag voor een uniek product. Daarnaast is de cadeaukaart op verschillende manieren te verpakken. Ook kan de cadeaukaart bij onze producten duurzaam geproduceerd worden. U kunt zelf kiezen of u de gepersonaliseerde gift card deel van de kaart zou willen laten zijn, of dat u een losse, plastic, giftcard wilt toevoegen. Voor beide opties heeft LocoMail een uniek design. Het leuke aan deze Gepersonaliseerde Gift Card Verpakkingen is het feit dat u de ontvanger verrast door de bijzondere en gepersonaliseerde look.

Sample pakket opvallende mailing
BliQje Karcher

Cadeaudoosje

custom-made-direct-mail-autocable

Een origineel doosje die geopend kan worden door de deksel omhoog te trekken. Een originele manier van het geven van een cadeaukaart.

Twinslider cadeaukaart

twin-slider-cadeaukaart

Deze te personaliseren kaart schuift aan weerszijden uit. Plaats een cadeaukaart in een van de ‘slides’ en personaliseer deze kaart in full colour.

BliQje cadeaukaart verpakking

BliQje Kärcher direct mail

Een gepersonaliseerd Slide open BliQje dat hergebruikt kan worden. Met een cadeaukaart en een kleine attentie als verrassing in het BliQje Karcher.

Mini Out of the Box giftcard

mini-out-of-the-box-giftcard

Drie kleine kubussen die uit de envelop springen! OP elke kubus komt informatie en uw giftcard is compleet! Interesse? Klik snel verder!

Springkubus cadeaubon

Coolblue Out of the Box cadeaubon

Een kubus die uit de envelop schiet na het openen met scheurstrip. De kubus kan een code bevatten, of een pasje met daarop de code.

Bekijk ons nieuwe concept: THNX!

Bekijk onze THNX pagina!

bekijk-al-onze-direct-mail-producten