Home » Kaart met muziek

Kaart met muziek

Een kaart met muziek? Het is dé methode om uw merk, boodschap of uitnodiging te versturen aan uw relaties. Voor bedrijven geldt een minimale afname van 20 stuks. De geluidskaart is uniek in ons assortiment, omdat wij naast deze kaart geen enkel ander product hebben met geluid. Hoogstwaarschijnlijk kent u de verjaardagskaarten met een muziekje erin. Maar zo werkt onze muziekkaart niet. Bij ons kunt u er een persoonlijke draai aan geven, uw boodschap wordt middels het geluid overgebracht. Dus uw vooraf geformuleerde boodschap wordt door de audio van de kaart afgespeeld. Wat de boodschap is, is geheel aan u zelf.

Hoe werkt het?

Zodra de ontvanger de kaart opent wordt het audiobestand geactiveerd. Als de kaart een hoek van 90 graden of meer heeft bereikt wordt het geluid geactiveerd. U weet dus zeker dat de ontvanger minimaal 1 keer uw boodschap hoort. Vanuit de praktijk hebben wij gemerkt dat ontvangers veel vaker onze te gekke muziekkaarten openen. Hierdoor komt uw relatie meerdere malen in aanmerking met uw bedrijf. Waardoor uw naamsbekendheid weer groeit. Beter gezegd: u bent weer in beeld bij uw relatie. Iets wat voor veel bedrijven een continue uitdaging is.

Case Direct Mailing Muziekkaart Geluid Storytel
Case Direct Mailing Muziekkaart Qlimax Qdance
Case Direct Mailing Pop Up Muziekkaart Cono

Hoe in te zetten?

Voor welk doeleinde u onze muziekkaart inzet is geheel aan u zelf. U kunt een geluid aanleveren met of zonder een ingesproken bericht. Vervolgens maken wij daar 1 geluidsfragment van. Dat maakt dat onze muziekkaart voor diverse doeleinden geschikt is, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, symposium of een persoonlijke groet. Niks is ons te gek! Afhankelijk van de kwaliteit van het geluid kunt u de ontvanger verrassen met een 34 (6kHz) of 17 (12 kHz) seconden aan geluid. Voor de omslag hebben wij 3 standaarden, namelijk:

  • A5
  • A6
  • Maat op aanvraag

Contact

Wilt u uw relatie op een originele manier bereiken? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ook een gratis proefpakket aanvragen. Heeft u een uniek idee, maar weet u niet of dat in de praktijk uitgevoerd kan worden? Neem dan eveneens vrijblijvend contact op met onze ervaren personeelsleden. Zij geven u graag advies op maat!

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket