Case Direct Mailing Turning Card Infinity Card SAP

Op 14 juni werd door een aantal grote organisaties de IT Inspiration day georganiseerd. Een dag waarop IT professionals worden aangezet tot innovatie en activatie, door middel van korte presentaties en interactieve breakouts. Om de professionals voor dit evenement uit te nodigen werd gebruik gemaakt van LocoMails Turning Card.

 Deze doordraaikaart ziet er van de buitenkant vrij normaal uit maar aan de binnenkant blijkt dat niets minder waar is. Wanneer de ontvanger de envelop opent vallen er twee dingen gelijk op: de full colour bedrukte kaart en de gebruiksaanwijzing van de Turning Card. De mailing, die uit 4 pagina’s bestaat, is door zijn gepatenteerde vouwtechniek namelijk eindeloos door te vouwen. Bij elke vouw verschijnt wordt een nieuwe pagina en zijn boodschap ontluikt.

Zo is op de vouwkaart voor de SAP IT day op de tweede pagina alle informatie over het evenement te vinden. Er staat uitgelegd wat het evenement inhoud, voor wie het bedoelt is en hoe de professionals zich zo snel mogelijk aan kunnen melden om zeker te zijn van deelname. Vervolgens komt de ontvanger op de 3e pagina highlights van het evenement tegen, die kort en bondig zijn uitgelegd.

Een leuk visueel effect aan dit ontwerp is, dat de virtual reality bril die op de voorkant te zien is, maar ook meedraait naar de volgende pagina’s.  Op de laatste pagina worden de organisaties die meewerken aan het evenement genoemd en worden de professionals nogmaals opgeroepen zich aan te melden voor het evenement.

draaikaart SAP

De draaikaart mailing

De doordraaikaart van LocoMix is verkrijgbaar in 7 varianten. Van  het formaat van een visite kaartje tot aan 20×20 cm! Elk formaat heeft zo zijn eigen voordelen, zo is het 13×13 formaat gunstig wat betreft portokosten en kunt u het formaat visitekaartje makkelijk uitdelen aan relaties.

Om de mailing helemaal compleet te maken kan er ook een inlegkaartje bij de doordraaikaart gevoegd worden die bijvoorbeeld als antwoordkaartje of coupon kan dienen. De Turning Card en het eventuele inlegkaartje komen samen in de envelop die, indien gewenst, full colour bedrukt wordt in uw eigen ontwerp!

Uw eigen opvallende mailing

Bent u benieuwd hoe uw eigen Turning Card er uit kan komen te zien of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen uw graag bij het uitzoeken van een passende mailing. Dit geldt uiteraard uiteraard ook voor onze andere mailing producten zoals bijvoorbeeld de Out of the Box, de Pop-up Schuifkaart of de Wobble Card!