Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Tab Schuifkaart met venster voor verschillende doeleinde!

Tab Schuifkaart met venster voor verschillende doeleinde!

Schuifkaart met venster

De Tab Schuifkaart met venster is een originele direct mailing. Wilt u belangrijk nieuws melden aan klanten middels een direct mailing? Dan is deze Schuifkaart hier zeer geschikt voor. Het originele aan deze Schuifkaart is dat deze in eerste instantie simpel lijkt, maar zich vervolgens uitbreidt door aan één van de rechter panelen te trekken. Deze Schuifkaart werkt en ziet er in principe hetzelfde uit als de Schuifkaart met venster. Echter heeft deze Tab Schuifkaart met venster twee tabs in plaats van één.

Het venster is een unieke toevoeging aan deze direct mailing. Door aan één van de panelen te trekken komt er in het venster steeds nieuwe informatie te zien. De invulling van de informatie en of afbeelding hierop is aan u. De Schuifkaart kan full colour bedrukt worden.

De Schuifkaart is een originele manier voor het overbrengen van informatie. Dit kan zijn voor een nieuw product of ter aankondiging van een beursdeelname. Deze invulling is volledig aan u. U kunt niet alleen op de schuifpanelen achter het venster informatie kwijt, maar ook op de voor- en achterkant van de Schuifkaart.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende direct mailing.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Bedrukking

Case Direct Mailing Schuifkaart Pradaxa

Deze unieke Schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. De Schuifkaart kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt op zowel de voor- als achterkant informatie plaatsen.

Schuifkaart met venster

Case Direct Mailing Schuifkaart Pradaxa

Het unieke aan deze Schuifkaart is het venster. Hier kunt u steeds nieuwe informatie in tevoorschijn laten komen. Daarnaast zorgen de twee tabs voor meer ruimte voor informatie.

Verzending

Case Direct Mailing Schuifkaart Pradaxa

U kunt deze Schuifkaart zonder envelop versturen, dus als selfmailer. Als uw voorkeur uitgaat naar een envelop of sealing ter bescherming, kunnen wij u daar ook in voorzien.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.