Home » Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Confetti kaart spring kubus

Confetti kaart spring kubus

Een feestelijke variant van onze standaard spring kubus: de Confetti kaart spring kubus! Bij het openen van de envelop zal de confetti in het rond springen, net als de spring kubus. Deze kaart is uiterst geschikt als uitnodiging voor een feestelijke gebeurtenis, aankondiging van een nieuw product of dienst, of gewoon als extra opvallend effect van uw traditionele mailing. De confetti kan in verschillende kleuren besteld worden. De afmeting van de springende kubus kan worden aangepast aan uw wensen. De meest gebruikelijke variant is de 90x90x90mm. Uiteraard zijn er verschillende enveloppen mogelijk voor deze kaart: een hersluitbare of een envelop met scheurstrip. Interesse? Vraag een gratis demo aan of informeer naar de kosten in een vrijblijvende offerteaanvraag!

Sample pakket opvallende mailing

De spring kubus wordt standaard geleverd met een speciale envelop. Tegen een meeprijs kan deze envelop ook in full colour bedrukt worden. De confetti zal vrolijk uit de envelop schieten, tezamen met de spring kubus. Dit alles wordt veroorzaakt wanneer de ontvanger de envelop opent. Een unieke en bijzonder feestelijke manier om uw klanten te verrassen.

Confetti Kaart

Confetti kaart

De Confetti die in de envelop verstop is, kan naar wens worden gekozen. De kleuren bepalen een groot gedeelte van de boodschap! Een feestelijke manier om een mailing te sturen.

Inlegkaartje

Pop Up Kubus Out Of The Box Inlegkaartje Direct Mail

Het is ook mogelijk om een inlegkaartje in de envelop te verpakken. Het inlegkaartje biedt u de mogelijkheid om naast alle informatie op de kaart meer informatie te verstrekken aan uw klant.

Full colour bedrukte envelop

Pop Up Kubus Out Of The Box full colour Envelop Direct Mail

De spring kubus kan worden verpakt in een full colour bedrukte envelop. Deze envelop kan geheel in dezelfde stijl van de box worden vormgegeven. Wij denken graag met u mee.

Openen envelop

Openen confetti kaart

Wanneer de bijpassende envelop geopend wordt, zullen de kubus en de confetti uit de envelop springen. Een feestelijk effect van uw Direct Mail product.

Blanco envelop

Pop Up Kubus Out Of The Box Blanco Envelop Direct Mail

U kunt ook gebruik maken van een blanco envelop als u geen budget heeft voor een full colour bedrukte envelop.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.