4 originele giveaways voor uw relaties 

Wilt u uw relaties of medewerkers op een originele en leuke manier in het zonnetje zetten? Personeelsleden bedanken voor hun inzet is iets wat u als werknemer niet over het hoofd moet zien. De mogelijkheden zijn eindeloos en in dit artikel vertellen we u graag meer over 4 originele giveaways voor uw relaties. 

BliQje 

Een ingeblikte boodschap met een blik op de toekomst? Dan is BliQje een van de super originele giveaways die u aan uw personeel kan schenken. Een chique en effectieve tool waarmee u op een originele manier uw personeel verrassen kunt. BliQje kunt u vullen met een persoonlijke boodschap, cadeaukaart of klein presentje.  

Inzetbaar in diverse varianten en natuurlijk geschikt voor verschillende doeleinden. Is uw nieuwsgierigheid gewekt met betrekking tot BliQje? Dat begrijpen wij! Vraag daarom nu nog een offerte op of een sample aan. 

Brievenbusdoosje+ 

Verstuur uw personeel een brievenbusdoosje+! Als u originele giveaways zoekt, is dit er een om door een ringetje te halen. Dit doosje combineert u met een tegoedbon, een ludieke uitnodiging of persoonlijk presentje om tot een verrassende giveaway voor uw personeel te komen. Uiteraard verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geheel naar eigen wens in te richten om het persoonlijk te maken voor uw personeel. Met een persoonlijke boodschap komen originele giveaways namelijk het beste tot hun recht. Ga voor een brievenbusdoosje Direct Mail+ in combinatie met een mini Pop-up kubus. Zo brengt u een motiverende en knallende boodschap aan uw personeel over. 

Muziekkaart  

Stel u heeft een idee voor een cadeaupakketje voor uw personeel. U weet waarschijnlijk ook dat niet iedereen dezelfde smaak en interesses heeft. Een cadeaukaart doet het daarom altijd goed! Wanneer u uw personeel echt wilt verrassen of persoonlijk een bericht wil doen, is een muziekkaart in combinatie met een tegoedbon fantastisch.  

Geef een muziekkaart met geluid dat u zelf ingesproken heeft aan uw relaties. De muziekkaart met geluid geeft een persoonlijke noot aan uw originele giveaways voor uw personeel. Uiteraard is de kaart geheel zelf te ontwerpen of als u hier hulp bij nodig heeft staan onze professionals natuurlijk tot uw dienst! 

Boekenbon direct mail 

Een goed boek doet iedereen goed. Voor iedereen is een goed boek wel weer anders. Daarom mag dit geschenk niet missen in de originele giveaways. Deze custom made springkubus direct mail is een Pop-up kubus in combinatie met een boekenbon die op een zeer speciale manier gebruikt wordt. Deze speciale originele giveaways bestaan uit een kubus die in zijn vorm schiet wanneer de boekenbon wordt open gemaakt.  

Wanneer men aan het lipje van de direct mail trekt, komt er een nieuwe kaart tevoorschijn. Deze voorziet u uiteraard van een persoonlijke noot. Wanneer de kaart uitgeschoven wordt, springt de kubus op. Uiteraard kunnen deze originele giveaways in zijn geheel voor u worden gepersonaliseerd.  

Voor welke van de 4 originele giveaways gaat u? 

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze 4 originele giveaways of heeft u iets anders fantastisch in ons assortiment gezien? Vraag dan een offerte bij ons op. Heeft u vragen of hulp nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!