Boekenbon Direct Mail

De Custom made springkubus boekenbon direct mail is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt kan worden. De Boekenbon bestaat namelijk uit een Pop-up Kubus die tevoorschijn komt wanneer de Boekenbon open gemaakt wordt. Door middel van een schuifsysteem komt de kubus tevoorschijn.

Deze boekenbon direct mail bestaat uit een mapje met daarin een pop up kubus als verrassing. Aan de zijkant van deze boekebon direct mail zit een lipje. Zodra u aan dit lipje trekt komt er een nieuwe kaart tevoorschijn met een eventueel door u gekozen tekst. Wanneer u deze kaart helemaal uitschuift, springt de kubus tevoorschijn. Deze boekenbon direct mail kan volledig door u worden gepersonaliseerd. Op de afbeelding hiernaast ziet u hoe Plusworks ervoor heeft gekozen om vier kleuren terug te laten komen, namelijk roze, blauw, geel en groen. Er is zelfs gebruik gemaakt van glitters.

Boekenbon

Aan de binnenkant van de kaart, waar de kubus in zit, is er ruimte voor tekst of uw logo. Deze boekenbon direct mail kan op aanvraag speciaal worden aangepast. Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere kaart kan dit uiteraard volledig worden aangepast. Daarnaast is de grootte van deze custom made boekenbon direct mail aanpasbaar naar wens.

Bent u overtuigd van de bruikbaarheid van deze originele direct mailing? Vraag dan gratis een sample box of offerte aan.

Sample pakket opvallende mailing

Custom Made

Custom Made Boekenbon

Het leuke aan deze direct mail is dat de verpakking gevuld kan worden met een vulling naar keuze. Het is daarom ook mogelijk dat u zelf een gadget aanlevert. De vulling kan dus ook iets anders zijn dan een boekenbon. Denk hierbij aan een voucher of informatieboekje.

Full colour

Full colour Boekenbon

De Boekenbon direct mail kan volledig gepersonaliseerd worden. U kunt zelf bepalen in welke kleuren u deze direct mail wilt. Het is zelfs mogelijk om voor glitters te kiezen. U kunt hierdoor heel makkelijk uw huisstijl doorvoeren op deze boekenbon direct mail.

Inlegkaartje

Brievenbusdoosje + Klep Inlegkaartje

Het is mogelijk om een inlegkaartje toe te voegen aan de mailing. Dit kan wenselijk zijn om bijvoorbeeld toe te lichten vanwaar de ontvanger de attentie ontvangt. Daarnaast kan dit een uitnodiging zijn enzovoorts. Er is een hoop mogelijk!

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Bekijk alle Boekenbon direct mail voorbeelden:

PF Concept verstuurt custom made kerstmailing
Case custom-made Eindejaarsmailing Laatst toegevoegd

PF Concept verstuurt custom made kerstmailing

PF Concept is één van de grootste partijen in Europa als het gaat om relatiegeschenken. Om deze reden is kerst...
Read More
Custom made Boekenbon voor Plusworks
Alternatief Beursdeelname Case Cases custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Boekenbon voor Plusworks

Deze Custom made Springkubus Boekenbon voor Plusworks is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt is. De Boekenbon...
Read More
BliQje Direct Mail Aankondiging Evenement NTF
Alternatief Beursdeelname BliQje Case Cases custom-made Laatst toegevoegd

BliQje Direct Mail Aankondiging Evenement NTF

Met het onderscheidende direct mail BliQje kondigde NTF aan dat zij weer op Gastvrij Rotterdam, de horecavakbeurs voor ambitieuze horeca...
Read More
Bijzonder communicatiemiddel voor Paal 50
Alternatief Beursdeelname Case Cases custom-made Flessenpost Laatst toegevoegd

Bijzonder communicatiemiddel voor Paal 50

Paal 50 is een evenementenbureau welke als doel heeft om iedereen op een unieke manier het eiland Vlieland te laten...
Read More