Case Direct Mailing Turning Card ESH Media

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen en heeft u een Verhuiskaart bedrijf nodig? Lees dan even verder. Een voorbeeld van zo’n verhuiskaart bedrijf is de direct mail van ESH. Zij wilde hun verhuizing op een originele manier aankondigen en deden dat met de Turning Card.

Turning Card ESH

Door middel van een full colour bedrukte envelop in de vorm van een kartonnen verhuisdoos valt deze Verhuiskaart bedrijf direct op. Er is op een originele manier gebruik gemaakt van het feit dat ESH gaat verhuizen in combinatie met een verhuisdoos als vormgeving. Wanneer de ontvanger de envelop open maakt, ziet hij in de envelop de Turning Card zitten in dezelfde vormgeving. Ook hier wordt meteen de aandacht getrokken met een kort maar krachtige tekst en nodigt de ontvanger uit om verder te lezen.

Voor een direct mailing zoals deze kunt u alle kanten op. U kunt de mailing zo persoonlijk maken als u wilt. De Turning Card 12 x 16 is een kaart die oneindig door te draaien is en kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een aantal voorbeelden zijn: het introduceren van een nieuwe huisstijl, product of zoals ESH als verhuiskaart bedrijf. Omdat de Turning Card direct mail oneindig door te draaien is kunt u ook veel informatie kwijt op de verschillende vlakken.

ESH Turning Card

Eigenschappen Turning Card

Zo heeft ESH op de voorkant een korte introductie geplaatst en zodra de ontvanger de kaart open draait staat daar informatie over het nieuwe pand waar zij heen verhuisd zijn. Een aantal belangrijke eigenschappen van deze Verhuiskaart bedrijf en daarmee de Turning Card zijn dat u vier pagina’s kunt vullen met informatie en afbeeldingen. Daarnaast kunt u tegen een meerprijs ons uw mailing laten adresseren en zullen wij de NAW gegevens op de envelop verwerken.

Heeft u interesse in deze Verhuiskaart bedrijf en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, vraag dan een Sample box aan! Bent u al overtuigd en krijgt u liever een prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.