Pennenhouder Kalender: Out of the Box

Een populair formaat van de Pop up Kubus is de vierkante Pop up mailing Out of the Box Card. Naast dat deze ook beschikbaar is als pennenhouder is deze nu ook beschikbaar als Pennenhouder Kalender. Deze originele direct mailing bestaat uit zes vlakken van 9×9 cm. Het bovenste vlak beschikt over pennengaten. Alle zijdes, inclusief die met pennengaten, worden standaard full colour bedrukt met uw eigen ontwerp. In dit geval wordt de kalender bedrukt in uw eigen ontwerp. Het voordeel aan de Pennenhouder Kalender is dat deze het hele jaar door gebruikt kan worden. Wanneer de kubus eenmaal uit de kaart is gesprongen kan deze op het bureau of op een plek naar wens gezet worden. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf constant zichtbaar is. Het verrassingseffect van die vierkante Out of the Box pennenhouder kalender zorgt voor een hoge attentiewaarde en door het gebruik ervan is deze direct mailing multifunctioneel.

Sample pakket opvallende mailing

Out of the Box 9x9 pennenhouder kalender

Envelop opties

Pop Up Kubus Out Of The Box Pennenhouder Kalender

Voor de envelop om de Out of the Box pennenhouder kalender bieden we verschillende opties. De envelop kan blanco of full colour geleverd worden. Tevens is het mogelijk om een venster in de envelop te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de envelop hersluitbaar te maken. Zo blijft het effect behouden.

Kalender

Pop Up Kubus Out Of The Box Pennenhouder Kalender

Deze direct mailing heeft de afmetingen van 90x90x90mm. De Pennenhouder Kalender is multifunctioneel door de kalender en kan in elk ontwerp gemaakt worden. De Out of the Box kaart is gemaakt van 280 grams mat vernis en weegt 30-40 gram.

Pengaten

Pop Up Kubus Out Of The Box Pennenhouder Kalender

Aan de bovenzijde van de mailing zitten acht gaten waarin pennen bewaard kunnen worden. De opdruk hiervan kan in uw eigen ontwerp gemaakt worden. Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een brief of inlegkaartje bij te voegen in de envelop.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de kubus aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Kan er een gadget in de envelop worden verpakt?
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.

Ik wil graag dat mijn klant het verrassingseffect meerdere malen kan ervaren, is dat mogelijk?
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.

Wat is het papiersoort?
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

Wat weegt de Out of the Box?
De box weegt tussen de 30-40 gram.

Succesvolle Pop-up Direct Mail producten

Custom made Out of the Box Card
Case custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Out of the Box Card

Hoe breng je een organisatie op de hoogte van een nieuw jaarplan, zonder dat dit een lang en saai verhaal...
Read More
Een kerstmailing om het jaar goed af te sluiten
Case Eindejaarsmailing Laatst toegevoegd Muziekkaart Out of the Box

Een kerstmailing om het jaar goed af te sluiten

Kerst: een goed moment om uw collega’s of medewerkers eens te bedanken voor het afgelopen halfjaar of om ze fijne...
Read More
Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box pop-up

Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren

Tabloo, een bezoekers- en ontmoetingscentrum in Antwerpen, stuurde onze Pop-up box met pengaten om scholen te informeren. In deze case...
Read More
Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus

Onze Pop-up springkubus is perfect voor wanneer u iets wilt vieren binnen uw bedrijf. De omhoog springende confetti geeft dit...
Read More
1 2 3 14