Offline Communicatie  

Offline communicatie is essentieel voor bedrijven die willen groeien en zich onderscheiden van hun concurrenten. Direct mail is een effectieve manier om offline communicatie te verbeteren en de klantenbinding te vergroten. Bij Locomail kunt u diverse producten vinden die uw offline communicatie naar een hoger niveau tillen. In dit artikel worden twee producten uitgebreid besproken: de kubus pennenhouder en de move card. 

De kubus pennenhouder 

De kubus pennenhouder is een product van Locomail dat uw offline communicatie op een unieke manier verbetert. Dit product heeft een stijlvolle uitstraling. Naast het leuke Out of the Box verrassingseffect geeft u de ontvanger gelijk een attentie. Dit zal zeker weten gewaardeerd worden. De pennenhouder biedt een grote capaciteit met ruimte voor zes verschillende pennen en is verkrijgbaar in geheel eigen ontwerp, waardoor het een perfecte aanvulling kan zijn op elke kantooromgeving.  

De Move Card 

De move card is een ander product van ons dat uw offline communicatie naar een hoger niveau brengt. De move card is een kaart met een unieke functie. Zodra de ontvanger rustig aan de uitstekende kaart trekt slaan de pagina’s vanzelf om. Met dit unieke effect zal de ontvanger aangenaam verrast worden. Dit product is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Waarom deze vorm van direct mail een goede oplossing is als zakelijke mailing? Omdat u, door het ruime aantal bladzijden, veel plek heeft voor informatie over uw product of dienst. 

Hoe direct mail uw offline communicatie verbetert 

Direct mail is een effectieve manier om uw offline communicatie te verbeteren. Met direct mail kunt u directe en persoonlijke boodschappen naar klanten sturen, waardoor uw klantenbinding wordt versterkt. Met direct mail kunt u ook opvallende reclamecampagnes maken die uw klanten aanspreken en ervoor zorgen dat uw bedrijf wordt onthouden. Bovendien is het ook een duurzame manier om klanten te bereiken, omdat het kan worden hergebruikt. 

Hoe Locomail uw direct mail verbetert 

Het is voor bedrijven belangrijk om hun direct mail-campagnes professioneel te maken. Wij bieden een breed scala aan producten die uw direct mail-campagnes naar een hoger niveau tillen. Met onze kubus pennenhouder en move card kunt u uw direct mail-berichten presenteren op een manier die uw klanten aanspreekt en ervoor zorgt dat uw bedrijf wordt onthouden. Onderscheid uw bedrijf van de concurrentie met ons breed scala aan direct mailings. 

Heeft u vragen over welk offline communicatie product u het beste voor uw bedrijf kunt inzetten? Neem dan gerust contact op met onze professionals. Zij helpen en adviseren u graag om voor u de perfecte direct mail te creëren. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!