Home » Kaart met geluid

Kaart met geluid

Een kaart met geluid is ontzettend leuk om te geven, maar al helemaal om te krijgen! Onze muziekkaart kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Om een paar voorbeelden te noemen: Voor een jubileum, bedrijfsfeest, actie of een behaalde mijlpaal. Daarnaast is de mogelijkheid voor een bepaalde spraakopname of muziek ook eindeloos. Doordat de mogelijkheden groot zijn en het geluid een leuk effect heeft, zorgt de kaart met geluid ervoor dat uw communicatie uiting lang herinnerd blijft.

Kaart met geluid in allerlei vormen

Wij maken producten op maat en kunnen dus ook uw idee voor een kaart met geluid realiseren. Ongeacht de vorm. Wij hebben zelf ook een 4-tal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen of om u inspiratie te geven. U kunt kiezen uit de muziekkaart van A5 formaat, de muziekkaart 147×147 mm, de pop up muziekkaart met geluid of de drieluik muziekkaart. Zoals we aangaven kunnen wij elk idee realiseren. Staat uw idee er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Case Direct Mailing Muziekkaart Geluid Storytel
Case Direct Mailing Muziekkaart Qlimax Qdance
Case Direct Mailing Pop Up Muziekkaart Cono

Kaart met geluid is een herbruikbaar concept

Wij kunnen zowel het geluid als muziek personaliseren. Hierdoor kan iedere communicatie uiting van u uniek zijn of juist consistent hetzelfde. Houdt in uw achterhoofd welk doel u wilt hebben en baseer daar uw keuze op. Wilt u de top-of-mind gedachte creëren bij bijvoorbeeld uw relaties? Zorg dan voor herkenningspunten. Dat kan het muziekje zijn, maar ook de huisstijl van de kaart. Zorg ook voor vernieuwing in de kaart, want dat laat professionaliteit zien. De ontvanger krijgt daarmee het gevoel dat hij of zij gezien wordt.

Locomail

Wilt u voor uw communicatie uitingen een kaart met geluid gebruiken, maar weet u niet of uw idee te realiseren is? Wij hebben jarenlange expertise en ontzien u graag in het realiseren van uw communicatie uitingen. Al veel mooie bedrijven gingen u voor. Of vraag een gratis ‘sample box’ aan, zodat u weet wat u aan ons heeft!

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket