Direct mail opstellen 

Een direct mail opstellen doet u het best vanuit het perspectief van de ontvanger. Waarom? Omdat u wilt laten zien dat u de ontvanger begrijpt en dat u weet wat deze ontvanger nodig heeft. U biedt de oplossing waar uw (potentiële) klant naar op zoek is. Dat is precies waar direct mail om draait. U kunt een direct mail opstellen met een enkel doel, zoals het verkopen van een specifiek product, een hele collectie producten of een aanbieding. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor direct mail in een veel uitgebreidere vorm, bijvoorbeeld om iemand optimaal kennis te laten maken met alles wat u kunt aanbieden. Van kleine folder tot pop-up pennenhouder: alles is mogelijk. 

Welke vorm van direct mail kiest u? 

Voordat u uw direct mail kunt opstellen is het uiteraard belangrijk om goed uit te zoeken waar de voorkeur naar uit gaat. Hierbij is het belangrijk om te bedenken welke vorm van direct mail het best bij uw specifieke doelgroep past. Bij LocoMail vindt u tal van mogelijkheden, waaronder: 

Eenvoudig uw direct mail opstellen 

U kunt bij ons eenvoudig online al uw direct mail opstellen zoals u het wilt. Online kunt u alle beschikbare producten bekijken, welke wij geheel naar wens voor u kunnen bedrukken. Op de eerste plaats is het uiteraard mogelijk om uw direct mail op te stellen zonder adressering. Daarnaast kunnen wij de producten naar wens tegen een kleine meerprijs ook voorzien van een adres. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u uw direct mail altijd ontvangt zoals u het graag ziet. Het is belangrijk dat uw direct mail er echt uitspringt bij de ontvanger. Daar zorgen wij graag voor. U bent er altijd van verzekerd dat uw direct mail van hoge kwaliteit is en uniek van aard. Van veel van onze producten zijn meerdere formaten beschikbaar. 

Uw direct mail opstellen en laten drukken 

Wanneer u bij ons een product heeft uitgekozen, dan kunt u zelf de direct mail opstellen zoals u dat wilt. U bepaalt het ontwerp, maar wij denken uiteraard wel graag mee wanneer u dit wenst. LocoMail staat altijd voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. U kunt direct uw direct mail opstellen en door ons laten drukken. Vanzelfsprekend stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u eerst meer informatie of advies over het opstellen van een direct mail? Neem gerust contact met ons op. 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!