Home » Kartonnen kroontje

Kartonnen kroontje

Bent u op zoek naar een vorm van direct mail die opvallend, uniek en er één met een knipoog is? Dan heeft Locomail dé perfecte direct mail hiervoor, namelijk het kartonnen kroontje. Heeft u er altijd al als een koning bij willen lopen? Dan is dit uw kans. Laat het bedrijfslogo erop drukken en u wordt zeker gezien.

Staat u met uw bedrijf op een event tijdens of rond Koningsdag? Dan zoekt u vast naar een leuke manier om op te vallen met uw bedrijf. Door kartonnen kroontjes uit te delen, die voorzien zijn van het bedrijfslogo, geeft u iets leuks mee aan potentiële klanten, waardoor uw bedrijfsnaam langer blijft hangen. Heeft u interesse? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons kartonnen kroontje.

Val op met deze vorm van ludieke mailing

Wist u dat u het kartonnen kroontje naar eigen wens kunt aanpassen en personaliseren? Maak uw bedrijf zichtbaar door aan de voor- en achterzijde uw bedrijfslogo erop te laten drukken. Het kartonnen kroontje is bedoeld om op een grappige manier op te vallen, dus pak uit met het ontwerp. Ga voor de kleur oranje als u ze wilt gebruiken op Koningsdag of wanneer het Nederlands elftal moet voetballen. Oranje is immers de kleur waarmee de nationale eenheid wordt gesymboliseerd en op deze dagen draagt menig Nederlander met trots deze kleur. Zo ook het kartonnen kroontje die u bij ons laat maken.

Op het kartonnen kroontje is er plek voor uw bedrijfsnaam, logo of een slogan. Wilt u graag meer bedrijfsinformatie of informatie over een nieuw product erop kwijt? Dan kunt u dit laten plaatsen op het bijgevoegde informatiekaartje.

Kartonnen kroontje per post

Wilt u graag uw (potentiële) klanten verrassen met het kartonnen kroontje door de bus? Geen probleem. Bij ons heeft u de mogelijkheid om het kartonnen kroontje per stuk te laten sealen, hierna wordt het in stevig karton verpakt zodat het niet beschadigd kan raken tijdens het versturen met de post. Doordat het pakketje in doorzichtige folie zit, krijgt de ontvanger alvast een kleine sneak peek van wat diegene kan verwachten.

Het kartonnen kroontje zal een lach toveren op menig gezicht. Wie houdt er nu niet van een grappige promotie op zijn tijd?

Het kartonnen kroontje snel in huis

Wilt u het kartonnen kroontje inzetten als direct mail? Geef ons uw wensen door en ons ontwerpteam gaat voor u aan de slag om er een leuk en opvallend kroontje van te maken. U kunt bij ons al een order plaatsen vanaf 50 stuks. Of u een kleine of grote afname wenst, wij streven er altijd naar om het kartonnen kroontje binnen 5 werkdagen te leveren.

Heeft u vragen over het kroontje of wilt u meer informatie over onze vormen van direct mailings? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket