Home » Kaarten met eigen geluid

Kaarten met eigen geluid

Kaarten met eigen geluid, een persoonlijke wenskaart, muziekkaarten, geluidskaart, muziekkaarten, muziekkaart met geluid, allemaal benamingen voor kaarten met eigen geluid. Een wenskaart waar muziek uit komt en misschien wel een persoonlijke boodschap. Kaarten met geluid zijn voor verschillende doelen inzetbaar. Denk hierbij aan een kerstkaart, uitnodiging, aankondiging of bijvoorbeeld een presentatie. Een geluidskaart is altijd volledig custom-made en kan daarbij worden voorzien van ieder geluid dat u wenst. Kortom: met kaarten met eigen geluid kunt u alle kanten op.

Waarom kaarten met eigen geluid inzetten?

Kaarten met eigen geluid zijn uniek in zijn soort. Door geluidskaarten in te zetten als Direct Mail zult u de ontvangers van deze kaarten een unieke beleving schenken. Een geluidskaart is namelijk geen standaard kaart. Deze kaarten hebben de functie om de aandacht van de ontvanger te trekken en dat lukt perfect wanneer u uw eigen geluid toevoegt.

Kaarten met eigen geluid brengen namelijk niet alleen een boodschap over, ze zorgen er ook voor dat de boodschap in het geheugen van de ontvanger gegrift staat. LocoMail is dé specialist op het gebied van kaarten met eigen geluid en samen met u zorgen wij er dan ook voor dat de ontvanger van uw Direct Mail geheel verrast zal worden. Wij zijn er over uit: kaarten met geluid brengen niet alleen een boodschap over, de boodschap blijft ook hangen en de ontvanger zal uw geluidskaart niet vergeten! Daarom vertellen we u graag meer over de diverse kaarten met geluid uit ons assortiment.

 

Case Direct Mailing Muziekkaart Geluid Storytel
Case Direct Mailing Muziekkaart Qlimax Qdance
Case Direct Mailing Pop Up Muziekkaart Cono

Pop-up muziekkaart met geluid

Een zeer unieke kaart in de categorie kaarten met eigen geluid, de muziekkaart Pop-up met geluid. Onze Muziekkaart Pop-up met geluid onderscheidt zich van alle andere soorten pop-up kaarten en muziekkaarten. Door de combinatie van de Pop-up en het eigen geluid wordt er een extra effect gecreëerd. De ontvanger van deze kaart zal een blijvende herinnering aan deze kaart hebben doordat het zo uniek is. Een schitterende mailing waarbij het Pop-up effect, het beeld en het geluid een compleet plaatje presenteren. Een ware verrassing om te ontvangen. Geheel zelf samen te stellen en te personaliseren. Verras de ontvanger met 60 seconden aan geluid met deze geluidskaart!

Wanneer de kaart wordt geopend zal de kaart in de pop-up stand komen te staan en start het geluid. Het geluid stopt direct wanneer de kaart gesloten wordt. Maak de keuze uit een bestaand geluid of uw eigen ingesproken boodschap. Gaat u voor een combinatie van geluid en spraak of maakt u een keuze uit deze twee? Het kan allemaal. Standaard wordt er een witte envelop geleverd bij deze kaart, maar u kunt er ook voor kiezen om een fullcolour bedrukte envelop te kiezen zodat deze extra opvalt.

A5 muziekkaart met geluid

De originele geluidskaart uit het assortiment van LocoMail is de Muziekkaart A5 met geluid. Een Direct Mail die u kunt personaliseren met een af te luisteren, eigen, ingesproken boodschap. Totaal anders dan standaard mailingen doordat u de ontvanger verrast met een geluidsboodschap. De A5 kaarten met eigen geluid zijn muziekkaarten en hebben een A5-formaat afmeting en opengeklapt een A4 formaat. Daarbij kunt u full colour ontwerpen met een eigen ontwerp. Dit kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van de kaart. Wanneer de kaart geopend wordt, start de boodschap en wanneer de kaart wordt gesloten zal deze stoppen. Een blijvende herinnering wordt gecreëerd voor de ontvanger. Maak een feest van uw Direct Mail door de ontvangers te verrassen met een A5 muziekkaart.

Een drieluik muziekkaart

Weer zo’n originele geluidskaart van LocoMail. Een drieluik muziekkaart is een kaart in gevouwen brief vorm. Uiteraard is ook deze kaart geheel te ontwerpen zoals u wenst. Deze kaart zal de ontvanger gegarandeerd een beleving geven. Wanneer de kaart wordt geopend, zal de boodschap die u heeft gekozen worden afgespeeld. Een blijvende herinnering verstuurt u dan ook met deze geluidskaart. Wist u dat deze geluidskaart zelfs meer dan 200 keer kan worden afgespeeld? Met de Drieluik muziekkaart zorgt u ervoor dat uw boodschap overkomt!

Muziekkaart 147×147 met uw eigen geluid en ontwerp

Ontwerp uw eigen geluidskaart en zet deze in als Direct Mailing. Alle kanten van deze kaart kunnen geheel zelf worden ontworpen. Deze vierkante variant heeft een echt wenkaart effect. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de boodschap die u wilt versturen in geluid toevoegen. De ontvanger van deze kaart beleeft een totale verrassing wanneer de kaart geopend wordt. De boodschap zal namelijk direct bij het openen van de kaart worden afgespeeld. Deze kaart is een gegarandeerd feestje doordat u uw eigen geluid toevoegt aan de kaart!

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket