Direct marketing per post

Direct marketing per post is de manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen! Waarom? Daar gaan wij hieronder dieper op in. Het is juist de kunst om offline op te vallen in het vluchtige digitale tijdperk waar we vandaag de dag in leven! Creëer de top-of-mind gedachte waar u als bedrijf naar toe wilt streven. Dat kan met direct marketing per post! Lees er hieronder snel meer over.

Direct marketing per post door de brievenbus

Direct marketing per post dat door de brievenbus past. Wie wil dat nou niet? Waarom zeggen wij dat? Omdat de ontvanger minimaal 1 keer in aanraking komt met uw verzonden post. Hierdoor weet u zeker dat uw boodschap, uitnodiging of dergelijke over- en aankomt. Dat niet alleen.

Hoe vaak gooit u zelf mailtjes weg zonder dat u ze geopend heeft? Vaak! Post wordt vaak langer bewaard. Daarnaast herinnert post de ontvanger aan de verzender. Hierdoor wordt er meer reuring gecreëerd.

Offline opvallen

In de introductie hadden wij het er al kort over, maar een goede ondernemer denkt out-of-the-box. Iedereen is online aanwezig of is ermee bezig om online aanwezig te zijn. Hierdoor is de communicatie die verstuurd wordt erg vluchtig. Slechter zelfs: het wordt vaak niet eens gelezen, omdat de algoritmes het niet tonen of omdat uw doelgroep niet op social media zit. Dat is allereerst zonde van de tijd en energie, maar ook het kapitaal dat er wordt ingestoken. Dubbelop zonde!

Locomail

Locomail is uw partner betreffend direct marketing per post. Vele mooie klanten gingen u voor, zoals KLM en Coolblue. Wij zijn door onze ervaring en uniek assortiment een voorlopend bedrijf in onze branche. Geen 1 creatief idee is ons te gek. Sterker nog… Wij worden zelf ook enthousiast van nieuwe ideeën. Door onze eigen productie kunnen wij snel schakelen en is de communicatie kort en duidelijk. Want met duidelijkheid komen we het verst.

Voorbeeld box

Heeft u een idee of twijfelt u over ideeën? Geen probleem. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn. Daarom kunt u gratis een voorbeeld box (demopakket) aanvragen. Maak kennis met het Locomail concept en val offline op met direct marketing per post.

Mocht u vragen hebben? Schroom dan niet om onze specialisten vrijblijvend vragen te stellen. Zij geven u graag advies op maat.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!