Direct mail bedrijf

Direct mail is onmisbaar voor de offline naamsbekendheid. Al hoewel de wereld zich online als een razende ontwikkelt, mag de offlinewereld niet vergeten worden. Eigenlijk liggen er lokaal meer kansen in de offlinewereld dan online. Een direct mail bedrijf die u offline naamsbekendheid kan creëren is dan ook onmisbaar. Wel raden wij aan om vooraf een offline communicatieplan samen te stellen, zodat u ergens naar toe kunt werken. Graag vertellen wij u meer over ons, als direct mail bedrijf.

Waarom is een direct mail bedrijf onmisbaar?

Wellicht is uw doelgroep niet actief op o.a. social media? Wellicht wilt u lokaal stunten met prijzenacties? Wellicht wilt u uw naamsbekendheid onder een bepaalde doelgroep laten groeien? Dit zijn een 3-tal praktische vraagstukken die u voor uzelf kunt beantwoorden wanneer u direct mailing wilt toepassen. Uit de praktijk kunnen wij zeggen dat het werken naar een vooraf bepaald doel fijner is i.p.v. de teugels los te laten en kijken waar het schip strandt.

Gelukkig zijn wij niet uw hedendaagse direct mail bedrijf waar u alleen maar kunt kiezen uit standaard kaarten. Ons unieke en uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u zeker opvalt. Kies uit onze unieke pop-up kubussen, schuifkaarten of movecard om een 3-tal voorbeelden te hebben genoemd. Want wist u dat een klant meer gevoel heeft bij uw bedrijf als zij een positieve ervaring hebben meegemaakt en dat kan al heel simpel met direct mailing.

Een direct mail bedrijf met conceptontwikkeling op maat

Wij creëren maatwerk direct mailing, maar werken ook nieuwe concepten op maat uit. Zodat uw idee werkelijkheid kan worden. Door onze eigen productie kunnen wij de lijnen kort houden en zijn wij erg flexibel. Waardoor niet alleen onze producten van kwaliteit zijn, maar ook onze dienstverlening. Wij denken daarom ook graag met u mee om uw idee werkelijkheid te laten worden. Iedere situatie en boodschap is anders en dat vergt flexibiliteit. Iets wat wij hoog in ons vaandel hebben staan.

Locomail

Wij hebben al uitgelicht waarom wij uw direct mail bedrijf zijn waar u naar zoekt. Maar wist u dat wij veel cases hebben mogen uitvoeren van veel mooie kleine en grote bedrijven, zoals KLM. Bekijk eens onze cases pagina. Dat wij kwaliteit hoog in ons vaandel hebben zitten blijkt eveneens uit onze sample page pagina. Op die pagina kunt u gratis een sample box aanvragen, zodat u kunt voelen wat onze producten inhouden. Heeft u daaropvolgend vragen of wilt u 1 van onze experts spreken? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met onze specialisten op te nemen voor service op maat!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!