Deze direct marketing campagne moet je zien

Bent u van plan om voor uw bedrijf een direct marketing campagne op te zetten? Goed plan! Een direct marketing campagne kan veel voor u en uw bedrijf doen. Daarbij is het uiteraard wel belangrijk dat de direct marketing campagne die u doormiddel van direct mail versturen wilt, tot in de puntjes verzorgd is. Als specialist op het gebied van direct mail hebben wij dan ook fantastische direct marketing campagnes gerealiseerd voor diverse bedrijven. Een direct marketing campagne die we zeker willen uitlichten is de campagne van KLM met het Custom made brievenbusdoosje. Lees snel verder:

Trots op het custom made brievenbusdoosje

Omdat KLM op 7 oktober 2019 exact 100 jaar bestond, werden wij in het voorjaar van 2019 door KLM benaderd voor de ontwikkeling van een mailing voor deze ontzettend bijzondere gelegenheid. Wij vertellen u uiteraard graag meer over deze bijzondere direct marketing campagne. Een unieke opdracht waar wij ontzettend trots op zijn.

Uiteraard is het custom made brievenbusdoosje dat voor KLM werd gecreëerd helemaal gericht op het 100-jarig bestaan van onze Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. Op het eindresultaat zijn wij nog steeds ontzettend trots.

Brievenbusdoosje met mooie inhoud

Een 100-jarig bestaan is natuurlijk reden voor een feestje. Daarom zat er ook een leuk presentje in het brievenbusdoosje. De ontvangers kregen een speciaal voor het jubileum ontworpen keycord met KLM100 speld. Natuurlijk werd er ook belangrijke informatie gedeeld voor de feestelijke gelegenheid.

Deze prachtige direct mail werd geproduceerd in een oplage van 49.000 stuks en verzonden naar gepensioneerd personeel van KLM en uiteraard ontving ook het huidige personeel deze mooie direct mail.

Een direct marketing campagne voor uw bedrijf opzetten?

Ligt er een bijzondere gelegenheid in het verschiet of wilt u een direct marketing campagne opzetten dat gepersonaliseerd is tot in de puntjes? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij vinden het namelijk erg belangrijk om in mogelijkheden te denken. En dat doen we uiteraard ook!

Een direct marketing campagne opzetten kan lastig zijn, maar een unieke mailing stellen wij graag met u samen. Laat ons u helpen om een fantastische direct marketing campagne op te zetten. Neem daarvoor contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u rondom de unieke mailing die u wilt samenstellen.

Custom made mailings leveren wij al bij een oplage vanaf 50 stuks. Wij slaan graag de handen ineen voor zowel kleine als grote bedrijven. Het is iedere keer weer een uitdaging voor ons om onze handen uit de mouwen te steken om tot een prachtig eindproduct te komen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!