Steeds meer bedrijven uit de nautische sector maken bedrijfsuitnodigingen met flessenpost.

Ieder kind weet wat flessenpost sturen is en vraag een volwassene naar deze traditie en er verschijnt een glimlach. Flessenpost kan nu ook via de gewone post verstuurd worden!

Flessenpost bedrijfsuitnodiging

 

 

 

 

 

Ideaal als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt in de watersport of scheepvaart en je wel eens iets anders dan een drijver sleutelhanger wilt versturen om de aandacht te vragen. Bijvoorbeeld voor de tewaterlating van een schip, als uitnodiging van de doop van een schip, een jubileum van de kapitein of een ander nautisch evenement.

Flessenpost sturen

De plastic fles is 20 cm lang, maar slechts 2,5 cm breed. Hij past dus gewoon door de brievenbus. Op het etiket staat het adres geprint, dus de fles hoeft niet in een envelop, maar ligt duidelijk zichtbaar op de mat.

Originele Uitnodiging

De boodschap wordt opgerold in de fles verzonden. Deze brief is ter grote van een A5-kaart en kan aan beide kanten bedrukt worden. U kunt dus ook een miniposter van een evenement meesturen, met achterop extra gegevens van uw bedrijf. Vorige klanten gebruikten de flessenpost als  opvallende directmailing voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest of jubileum.

Flessenpost wordt ook ingezet als unieke mailing, product introductie of als verhuisbericht.

Snelle levering

Omdat dit product net als onze andere direct mailings volledig in huis geproduceerd wordt kunnen we een levertijd hanteren van 5 tot 10 werkdagen na aanleveren/goedkeuring van de bestanden en eventueel een echte proefdruk. Ook is het mogelijk een spoedbestelling van uw direct mailing te plaatsen.

Meer informatie over flessenpost vindt u op https://www.locomail.nl/direct-mail/flessenpost/