EK 2021 gepersonaliseerd speelschema LocoMail
Home » EK 2021: Gepersonaliseerd Speelschema

EK 2021: Gepersonaliseerd Speelschema

Over enkele maanden is het weer zover; de start van het EK 2021. Na het mislopen van diverse eindtoernooien, is het nu tijd voor groot succes! Speciaal voor het EK hebben wij een product ontwikkeld waarmee u zakelijke relaties kunt verrassen. Bekijk op deze pagina wat dit product inhoudt.

Ook wij kunnen u helpen aan succes, door een uniek, gepersonaliseerd speelschema EK 2021 in de vorm van een Pop-up kubus. Op deze kubus staat een speelschema, zodat je altijd op de hoogte bent welke topwedstrijden er komen. Een leuke mailing om te versturen naar uw klanten of in contact te komen met nieuwe klanten. Of te gebruiken als attentie om weg te geven aan uw medewerkers. Het unieke speelschema is al te bestellen vanaf 20 stuks. U kunt het speelschema verder personaliseren door een persoonlijke tekst en logo op de box te plaatsen. Door ervoor te kiezen om ook pengaten in de bovenkant van de kubus te laten maken, waardoor de kubus in een pennenhouder transformeert!

originele-direct-mail-producten-gemaakt-in-Nederland

Het concept Pop Up Kubus met gepersonaliseerd speelschema bestaat uit een envelop met scheurstrip. Wanneer deze envelop geopend wordt, springt de unieke kubus uit de envelop! Wij beloven een boodschap met dubbele impact. Geef in het formulier onderaan deze pagina uw gegevens door en wij nemen snel contact met u op.

EK 2021 - 100% scoringskans Gepersonaliseerd speelschema bestellen
Gepersonaliseerd speelschema bestellen
USP's LocoMail

Aanvraagformulier speelschema EK 2020

Bestel nu snel uw eigen EK voetbal Speelschema 2020. Het speelschema hebben wij al helemaal voor u klaargemaakt. Het enige wat nog ontbreekt is het uw eigen persoonlijke tekst, bedrijfslogo en gegevens. Na ontvangst van de door u aangeleverde tekst en logo, ontvangt u van ons een vrijblijvende digitale proefdruk en prijslijst voor deze kaart. Indien de kaarten per partijenpost gestuurd moeten worden, kunnen we deze kosten als meerprijs offreren.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.