Case Direct Mailing Brievenbusdoosje KLM

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM Royal Dutch Airlines). Op 7 oktober 2019 bestond KLM 100 jaar! Precies 100 dagen voor haar 100-jarige bestaan begon KLM de festiviteiten voor deze bijzondere gelegenheid. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld worden die al honderd jaar onder de oorspronkelijke naam vliegt.

Luxe brievenbusdoosje voor KLM

In april 2019 zijn wij door KLM gevraagd om een mailing te ontwikkelen voor deze bijzondere gelegenheid. In deze case leest u meer over de tot standkoming van deze, voor ons, unieke opdracht.

Voor KLM is een luxe Brievenbusdoosje ontwikkelt volledig in de stijl van het 100-jarig bestaan. In het doosje vinden de ontvangers een keycord, de speciaal voor het jubileum ontworpen KLM100 speld en meer informatie over belangrijke ‘save the dates’ omtrent de feestelijke gelegenheid. Het doosje werd in een oplage van 49.000 stuks naar het huidige personeel en gepensioneerden verzonden.

Bent u voor een bijzondere gelegenheid ook op zoek naar een Brievenbusdoosje dat volledig gepersonaliseerd is? Onze medewerkers denken in mogelijkheden, bij ons is bijna alles mogelijk! Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling voor uw eigen unieke mailing! LocoMail levert custom mailings al vanaf 50 stuks. Een passende mailing is daarom niet alleen mogelijk voor iconische bedrijven als KLM maar ook voor kleine ondernemers!

custom-luxe-brievenbusdoosje-klm