Uitschuifkaart Twin Slider ingezet als bedrijfsfeest uitnodiging

Wanneer een bedrijf hun werk kan verwerken in de uitnodiging voor een bedrijfsfeest geeft dat een extra originele uitstraling aan de uitnodigingen. Dit moet Riwal ook gedacht hebben op het moment dat zij kozen voor de Uitschuifkaart Twin Slider. Deze direct mail heeft een extra verrassingselement. De kaart schuift namelijk niet alleen uit in de richting van de tab waar de ontvanger aan trekt. Tegelijkertijd schuift de mailing ook uit in de tegenovergestelde richting.

Uitschuifkaart Twin Slider omgebouwd tot hoogwerker

Uitschuifkaart Twin Slider Voorbeeld Riwal

Riwal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in werken met hoogwerkers. Zo ontstond het idee om de hoogwerker te verwerken in het ontwerp voor de uitnodiging. De Uitschuifkaart Twin Slider wordt vaak horizontaal ingezet, maar om met het idee van de hoogwerker in het design te verwerken, is ervoor gekozen om de kaart in dit geval verticaal te drukken. Op het moment dat de ontvanger aan de tab aan de onderkant van de kaart trekt, schuift de hoogwerker boven en beneden uit de kaart. Vervolgens werd de gehele hoogwerker op de uitnodiging zichtbaar. De achterkant van de mailing bevatte alle informatie wat betreft locatie, programma en overige details. De uitnodiging werd geseald met PE folie om beschadiging te voorkomen.

De specificaties voor de uitnodiging waren als volgt:

  • Formaat afgewerkt: 100x156x4mm
  • Formaat uitgetrokken: 412x156x4mm
  • Materiaal: 350 grams hoogwaardig sulfaatkarton
  • Gewicht: 42 grams inclusief seal

Meer opties

De Uitschuifkaart Twin Slider heeft een uniek verrassingselement waardoor de direct mailing zeer geschikt is voor vernieuwende aankondigingen. Dat kan een uitnodiging zijn, maar bijvoorbeeld ook de aankondiging van een nieuw product. De Twin Slider kan gesealed worden zoals gedaan is voor Riwal, maar de mailing kan ook geleverd worden met bijbehorende envelop. Tevens is het mogelijk om het product dicht te plakken met een sluitzegel. Daarmee is de Uitschuifkaart één van onze vele unieke direct mailing producten. Hebben jullie een originele mailing nodig of zijn jullie benieuwd hoe jullie de Twin Slider in kunnen zetten? Neem vooral contact met ons op, of vraag een demopakket aan. Wij denken graag met jullie mee.

LocoMail is al ruim 12 jaar een ontwikkelaar en producent van opvallende direct mail. De creatieve oplossingen van LocoMail kenmerken zich door het unieke verrassingseffect. Door te kiezen voor een opvallende mailing valt u gegarandeerd op bij uw klant.