Out of the Box 80x80x150

De rechthoekige pop-up is er nu in verschillende formaten waaronder de 80x80x150mm. Deze pop-up leent zich uitstekend voor ontwerpen met rechthoekige vormen. Bijvoorbeeld een appartement, door deze staand op te maken. Of als verhuisdoos, door deze liggend op te maken. Deze Out of the Box biedt meer dan genoeg ruimte voor uw communicatieboodschap. De 6 vlakken van de kubus kunnen full color bedrukt worden naar uw eigen wensen, en wij leveren er een full colour envelop bij. Deze is hersluitbaar, waardoor u het unieke verrassingseffect kan laten zien aan andere.

Ook deze kubus springt uit de envelop waardoor de mailing een hoge attentiewaarde heeft. Over deze opvallende kaart zal nog lang worden gepraat. De springkubus kan breed worden ingezet en is in kleine oplages beschikbaar.

Sample pakket opvallende mailing

Out of the Box 80x80x150

 • De Out of the Box wordt standaard geleverd met een envelop: zonder deze speciale envelop kan het unieke verrassingseffect niet worden bereikt. De envelop wordt standaard full colour aangeboden.

  Formaat

  Out of the Box 80x80x150mm

  De kubus bestaat uit 6 vlakken. Vier vlakken van 80x150mm, en twee vlakken van 80x80mm. Al deze vlakken worden full colour bedrukt.

  Full colour envelop

  Full Colour Bedruket Envelop

  De Pop-up kubus wordt geleverd met een hersluitbare envelop. Het formaat van de envelop is 150x160x5mm. De envelop is standaard eenzijdig bedrukt.

  FC dubbelzijdig bedrukte envelop

  Bedrukking envelop

  De kubus wordt aangeboden met een full colour envelop. Het is ook mogelijk om de envelop tegen een meerprijs aan beide zijdes te laten bedrukken

  boven

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.


Andere klanten bekeken ook

Pop-up Kubus 80x110HuisjeHexagoonBekijk alle Pop-up Mailingen