Pop-up Kubus 100x100x100mm als pennenhouder

De populaire Out of the Box pennenhouder is nu ook een slag groter te verkrijgen. Deze unieke mailing heeft het klassieke pop-up effect, maar kan gebruikt worden als pennenhouder. De kubus bevat zes vlakken die standaard full-colour bedrukt worden. Het ontwerp voor op de mailing bepaalt u. Aan de bovenzijde bevinden zich acht pengaten zodat de mailing na het eerste verrassingseffect nog steeds bruikbaar is. Alle zijdes van de kubus zijn 10mm bij 10 mm.

Met deze unieke mailing staan de ontvangers geheid versteld. Doordat de mailing ook als pennenhouder ingezet kan worden, is de kaart meteen duurzamer. Doordat de Pop up kaart ook op een andere manier ingezet kan worden, zal hij mogelijk langer blijven hangen bij de ontvanger. Zo laat uw bedrijf een blijvende indruk achter.

Sample pakket opvallende mailing
De Pop up Kubus als pennenhouder. Deze direct mail blijft gegerandeerd op het bureau van uw klant staan

Envelop opties

Pop Up Kubus Out Of The Box Envelop Direct Mail

Voor de envelop om de Out of the Box pennenhouden bieden we verschillende opties. De envelop kan blanco of full colour geleverd worden. Tevens is het mogelijk om een venster in de envelop te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de envelop hersluitbaar te maken. Zo blijft het effect behouden.

Product details

Pop Up Kubus Out Of The Box full colour Envelop Direct Mail

Deze direct mailing heeft de afmetingen van 100x100x100mm. Daarmee wordt de envelop 100x200x5mm. De Out of the Box kaart is gemaakt van 280 grams mat vernis en weegt 42 grams. Aan de bovenzijde van de mailing zitten acht gaten waarin pennen bewaard kunnen worden.

Brief of Inlegkaartje

Pop Up Kubus Out Of The Box brief bijlage bij Direct Mail

Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een brief of inlegkaartje bij te voegen in de envelop. Deze kunnen enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de kubus aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Kan er een gadget in de envelop worden verpakt?
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.

Ik wil graag dat mijn klant het verrassingseffect meerdere malen kan ervaren, is dat mogelijk?
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.

Wat is het papiersoort?
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

Wat weegt de Out of the Box?
De box weegt tussen de 30-40 gram.

Succesvolle Out of the Box Direct Mailingen

Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box pop-up

Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren

Tabloo, een bezoekers- en ontmoetingscentrum in Antwerpen, stuurde onze Pop-up box met pengaten om scholen te informeren. In deze case...
Read More
Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus

Onze Pop-up springkubus is perfect voor wanneer u iets wilt vieren binnen uw bedrijf. De omhoog springende confetti geeft dit...
Read More
Jobmatch zet pop-up springkubus in om zakelijke klanten te informeren
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Jobmatch zet pop-up springkubus in om zakelijke klanten te informeren

Afgelopen maand heeft uitzend- en detacheringsorganisatie Jobmatch onze bestseller, de pop-up springkubus, ingezet om hun klanten te informeren. In deze...
Read More
Scholengemeenschap zet bijzondere direct mail in als vervanging voor open dag
Blog Case Cases Hexagoon Laatst toegevoegd Out of the Box

Scholengemeenschap zet bijzondere direct mail in als vervanging voor open dag

In deze tijd is het helaas niet mogelijk om een open dag voor toekomstige middelbare scholieren te organiseren. Van der...
Read More
1 2 3 14