Home » Alle originele direct mail » 2D Pop-up Kaarten » Pop Up kaart uit één deel

Pop Up kaart uit één deel

Overzichtafbeelding Pop Up kaart goedkoop

Een Pop Up Kaart uit één deel, dat is uw direct mail voor een lage prijs! De budget Pop Up Kaart is volledig te bedrukken in full colour. Doordat de kaart uit een stuk wordt gemaakt, heeft de kaart een fijne uitstraling met een natuurlijk effect. Het Pop Up element kunt u in elke gewenste vorm vormgeven. In het voorbeeld is een kerstboom gebruikt, waarmee dit direct mail product ook zeer geschikt ik voor de kerst! Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn te personaliseren. Geïnteresseerd in de Pop Up kaart uit één deel? Vraag hieronder een gratis demopakket aan of vraag een offerte aan die vrijblijvend een kijkje in uw eigen mailing geeft.

Formaat

Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Kerst Pop Up Card

De kaart wordt uit één stuk geproduceerd. Afmetingen van deze kaart zijn 21,5×15 cm. Daarmee heeft u genoeg ruimte voor een uitgebreide boodschap.

Constructie

Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Kerst Pop Up Card

Aan de binnenkant van de kaart popt de pop up op wanneer u deze opent. Wanneer u de kaart weer sluit, zal de pop up zich ook terug vouwen.

Pop Up kaart mogelijkheden

Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Kers Pop Up Card

Bij deze Pop Up kaart is er gekozen voor een bijpassende envelop in geschikte kleuren. De kaart is met en zonder envelop verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.