Home » Home » Alle originele direct mail » 2D Pop-up Kaarten » Pop Up kaart uit één deel

Pop Up kaart uit één deel

Een Pop Up Kaart uit één deel, dat is uw direct mail voor een lage prijs! De budget Pop Up Kaart is volledig te bedrukken in full colour. Doordat de kaart uit een stuk wordt gemaakt, heeft de kaart een fijne uitstraling met een natuurlijk effect. Het Pop Up element kunt u in elke gewenste vorm vormgeven. In het voorbeeld is een kerstboom gebruikt, waarmee dit direct mail product ook zeer geschikt ik voor de kerst! Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn te personaliseren. Geïnteresseerd in de Pop Up kaart uit één deel? Vraag hieronder een gratis demopakket aan of vraag een offerte aan die vrijblijvend een kijkje in uw eigen mailing geeft.

Sample pakket opvallende mailing
Overzichtafbeelding Pop Up kaart goedkoop

Formaat

Details pup up kaart uit een deel

De kaart wordt uit één stuk geproduceerd. Afmetingen van deze kaart zijn 21,5×15 cm. Daarmee heeft u genoeg ruimte voor een uitgebreide boodschap.

Constructie

Pop Up kaart uit één stuk constructie

Aan de binnenkant van de kaart popt de pop up op wanneer u deze opent. Wanneer u de kaart weer sluit, zal de pop up zich ook terug vouwen.

Pop Up kaart mogelijkheden

Pop-up met Envelop  210x300mm

Bij deze Pop Up kaart is er gekozen voor een bijpassende envelop in geschikte kleuren. De kaart is met en zonder envelop verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.