Pop-up Kaart met Windmolen in A6 formaat

Pop up Kaart met Windmolen A6

Naast de Pop-up kaart in A6 formaat met het Olifantje, en Mobiel, geven wij u ook deze Pop-up kaart Windmolen als voorbeeld van een effectieve Pop-up Card A6 direct mail. Deze Pop-up kaart staat bekend om haar pop up Windmolen, die zal verschijnen wanneer de kaart door de ontvanger wordt geopend. Het unieke van dit product is dat wij optioneel een pop up voor u in de kaart kunnen bevestigen in iedere gewenste vorm, naast de keuze voor de Windmolen pop up.

Naast dat deze Pop-up kaart met Windmolen in A6 formaat zeer effectief is, is de mailing ook in te zetten voor tal van doeleinden. Vraag een gratis sample en/of offerte aan van deze opvallende Pop-up mailing. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Pop-up Card A6

Case Direct Mailing 2D Pop Up Kaart

De Pop up kaart met Windmolen heeft een A6 formaat, plano 148×210. Naast dat het een effectieve direct mail is, is de Pop-up Card A6 met Windmolen licht van gewicht waardoor het portotarief gunstig is.

Constructie Pop up Card

Case Direct Mailing 2D Pop Up Kaart

Aan de binnenkant van de kaart wordt de Windmolen tegen de brug gemonteerd. De rest van de kaart, inclusief de buitenkant, kan full colour worden bedrukt in uw eigen huisstijl. Ook is het mogelijk om de envelop full colour in uw eigen huisstijl te laten bedrukken.

Unieke vorm Pop up

Case Direct Mailing 2D Pop Up Kaart

Het is ook mogelijk om uw eigen unieke vorm te ontwikkelen voor de pop up. Hiervoor kunt u bij ons een eigen ontwerp aanleveren. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.