Pop-up kaart Olifantje (A6 formaat)

De Pop-up Kaart A6 is een effectieve mailer die u helemaal kunt invullen naar eigen wensen. De Pop-up Kaart A6 met Olifantje kan toepasbaar zijn in alle sectoren. Na het openen van deze kaart, komt de vorm van de olifant eruit, welke aan de binnenkant van de direct mail wordt gemonteerd. Ook is het mogelijk een eigen vorm pop up aan te leveren. De Pop-up Kaart kunnen we leveren met een envelop naar keuze: full colour bedrukt of gewoon een standaard envelop.

De Pop-up Kaart kan net zoals al onze andere opvallende mailings worden ingezet voor tal van doeleinden: bijvoorbeeld als communicatiemiddel ter ondersteuning van een actiecampagne, als kerstkaart of als originele uitnodiging voor een evenement. Uw boodschap op een Pop-up Card? Vraag een gratis sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing

Pop-up-kaart-a6-formaat

Pop-up Card A6

Pop-up Card A6 Direct Mail

NIEUW: de Pop up kaart A6, plano 148×210. Naast een effectieve direct mail, is deze licht van gewicht, waardoor het portotarief gunstig is.

Constructie Pop up Card

Pop-up Card A6 brug Direct Mail

Aan de binnenkant van de kaart wordt een eigen gekozen vorm tegen de brug gemonteerd.

Unieke vorm Pop up

Pop-up Card vorm Direct Mail

Na het openen van de kaart vouwt er een vorm uit de kaart, deze kunt u naar eigen wens invullen.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief