• Pop up Card A6 Hand met Mobiel direct mail

Pop-up kaart Mobiel (A6 formaat)

De Pop-up Kaart A6 is ideaal als u op zoek bent naar een effectieve direct mailing, met daarnaast een laag portotarief. Bent u werkzaam in de Telecom sector? Dan is deze Pop-up Kaart met Hand met Mobiel een origineel voorbeeld van de mogelijkheden. De pop up, die naar voren zal komen wanneer de ontvanger de Pop up Kaart A6 opent, kunt u optioneel ook ontwerpen in iedere gewenste vorm.

Daarnaast is het ook mogelijk om de Pop-up kaart in een ander formaat te verzenden, bijvoorbeeld in een A5 formaat. Voor het bespreken van de uitgebreide mogelijkheden van de Pop-up Kaart A6 met Hand met Mobiel kunt contact opnemen met een van onze medewerkers. Bent u overtuigd van deze effectieve direct mailing? Vraag dan een gratis sample en/of offerte aan van deze opvallende Pop-up mailing.

Sample pakket opvallende mailing

Pop up Kaart Hand met Mobiel DM

Pop-up Card A6

 Pop up Card A6 Hand met Mobiel dichtgevouwen

De Pop up kaart met Hand met Mobiel heeft een A6 formaat, plano 148×210. Naast dat het een effectieve direct mail is, is de Pop-up Card A6 met Hand en Mobiel licht van gewicht waardoor het portotarief gunstig is.

Constructie Pop up Card

Pop up Card A6 Hand met Mobiel brug

Aan de binnenkant van de kaart wordt de Hand met Mobiel tegen de brug gemonteerd. De rest van de kaart, inclusief de buitenkant, kan full colour worden bedrukt in uw eigen huisstijl. Ook is het mogelijk om de envelop full colour in uw eigen huisstijl te laten bedrukken.

Unieke vorm Pop up

 Pop up Card A6 Hand met Mobiel eigen vorm

Het is ook mogelijk om uw eigen unieke vorm te ontwikkelen voor de pop up. Hiervoor kunt u bij ons een eigen ontwerp aanleveren. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief