Pop-up Card (A6 formaat)

De Pop up Kaart A6 behoort tot een van onze bijzondere 2D Pop up Kaarten. Deze versie is vooral een goede keuze als u op zoek bent naar een direct mailing die zeer effectief is maar daarnaast ook een gunstig portarief biedt. Bij de Pop-up Card A6 zal, net zoals bij de andere 2D Pop up Kaarten, een 2D pop-up verschijnen bij het openen van de mailing. Hierbij heeft u een keuze uit drie soorten pop up vormen; een olifant, een hand met mobiel en een windmolen. Ook kunt u zelf een pop up vorm aanleveren die nog beter aansluit bij uw specifieke boodschap.

De Pop-up Card A6 direct mail kent een unieke constructie waarbij de gewenste pop up gemonteerd wordt tegen een brug. Hierdoor krijgt de A6 Pop-up Card een 2D effect en zal uw boodschap letterlijk en figuurlijk beter naar voren komen. De Pop-up A6 kaart is 210 mm hoog bij 148 mm breed.

Personaliseer uw Pop-up Card A6 pop up vorm

De gehele Pop-up Card A6 is te personaliseren naar wens. U kunt er voor kiezen een bestaande pop up vorm te gebruiken, of om aanpassingen te doen in het bestaande ontwerp. De Pop-up Card A6 kunt u al bestellen vanaf 20 stuks en onze bestaande ontwerpen van de Pop-up Kaart in A6 formaat kunt u vinden op deze pagina. Om de direct mailing nog beter aan te laten sluiten bij uw huisstijl, campagne of communicatieboodschap kunt u ook een geheel eigen ontwerp aanleveren voor de pop up.

Bent u enthousiast geworden van dit unieke direct mail product? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen over de customize mogelijkheden van het pop up gedeelte of van de gehele Pop-up Card A6? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Gepersonaliseerde pop-up vorm bij de Pop-up Card A6

Pop-up Card (A6) Olifantje

Pop up Kaart A6 Olifantje dm

De Pop-up Card A6 met een pop up in de vorm van een olifantje. De Pop-up Kaart A6 met Olifantje kan toepasbaar zijn in alle sectoren. Na het openen van deze kaart, komt de vorm van de olifant eruit, welke aan de binnenkant van de direct mail wordt gemonteerd.

Ga naar de pagina

Pop-up Card (A6) Hand Mobiel

Pop up Kaart A6 Hand Mobiel DM

De Pop-up Card A6 met een pop up in de vorm van een hand met een mobiel. Deze direct mailing is zeker een effectieve keuze als u werkzaam bent in de Telecom sector. Breng uw nieuwe product onder de aandacht met deze direct mailing!

Ga naar de pagina

Pop-up Card (A6) Windmolen

Pop up Kaart A6 Windmolen direct mail

De Pop-up Card A6 met een pop up in de vorm van een windmolen. Deze pop up vorm zal verschijnen wanneer de kaart door de ontvanger wordt geopend. Deze pop up vorm van de A6 Pop-up Card straalt vooral duurzaamheid uit.

Ga naar de pagina

Pop-up Card (A6) met eigen Pop-up

2d-card-a6-direct-mail-eigen-vorm

De Pop-up Card A6 kan met allerlei verschillende pop-up worden geproduceerd. Heeft u een idee voor een eigen pop-up en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan even contact met ons op.

Direct mail voorbeelden Pop up Kaarten

Uitklap-out-map-direct-mail-uitgelicht

Uitklap map als direct mail

De uitklap map, ook wel de x-vouw kaart of Pocket map genoemd is een variant van de Pop Up Card. Een kaart waarbij het binnenwerk automatisch wordt uitgevouwen na het openen van de kaart. Dit geeft een verrassend effect wanneer de ontvanger de kaart opent. De ontvanger zal geïntrigeer
Read More
DM campagne NLE pop up card

A6 Pop-up card ingezet voor DM campagne NLE

Energieleverancier NLE heeft app geïntroduceerd, NLE – inzicht, waarmee heel Nederland haar energieverbruik gemakkelijk in kaart kan brengen. De app geeft in een oogopslag weer wat het verbruik van dat moment is en is voor iedereen gratis te gebruiken. Ter promotie van de app  heeft N
Read More
Pop up Uitvouwkaart direct mail voor Unidis

Pop up Uitvouwkaart ter bekendmaking evenement Unidis

Unidis is een innovatief accountancy bureau dat organisaties adviseert over hun administratieve bedrijfsprocessen. Dit jaar wordt door Unidis de vijfde editie van het Unidis Accountancy Event georganiseerd. Om dit evenement op een originele en opvallende wijze bekend te maken bij hun
Read More

SAP’s Pop-up Card als bijzondere uitnodiging

SAP nodigt, in samenwerking met Engie en Ernst & Young, een selecte groep mensen uit voor de EMEA North Executive Customer Advisory Council. De genodigden voor het exclusieve event, dat plaatsvindt in het Ottobock Science Center in Berlijn, worden met een bijzondere uitnodiging ge
Read More