MoveCard Mailing 10 x 21 cm een onvergetelijke mailing

De MoveCard, een unieke direct mailing om uw boodschap op een ludieke wijze te communiceren. Door aan het trekvel te trekken, slaan de pagina’s automatisch om. Bij het terug drukken van het trekvel slaan de bladzijdes automatisch weer terug. De ontvanger wordt op een positieve manier verrast, en u krijgt gegarandeerd positieve reacties op de unieke klapkaart.

De Movecard kan worden ingezet als originele mailing voor verschillende doeleinden. Het grootste voordeel is dat er veel ruimte is om uw boodschap op te weergeven. Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing
MoveCard US formaat

Formaat MoveCard

MoveCard algemeen Direct Mail

Het formaat van de MoveCard is afgewerkt 100x210mm (plano 100x420mm). Veel mogelijkheden om uw communicatieboodschap op te verwerken.

Full colour bedrukking

MoveCard full colour bedrukking Direct Mail

Zowel de binnen-, als de buitenzijde van de MoveCard kan full colour worden bedrukt in eigen ontwerp. De bladzijdes worden tweezijdig bedrukt.

Pagina’s MoveCard

MoveCard pagina's Direct Mail

De binnenkant van de MoveCard kan voorzien worden van 9 t/m 11 pagina’s, welke dubbelzijdig bedrukt kunnen worden.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de MoveCard aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de MoveCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Ik wil graag meer bladzijdes (kaartjes) toevoegen aan de klapkaart, kan dat?
Meer kaartjes toevoegen is niet mogelijk, minder wel. Indien u dit wenst graag even contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een persoonlijk aanhef verwerken op de kaart?
Op de kaart kunnen wij variabelen programmeren, waaronder een persoonlijke aanhef. Veel gebruikte variabelen zijn o.a. inlog- en actiecodes.

Wat weegt de MoveCard?
De MoveCard weegt tussen de 20-30 gram.

Voorbeelden succesvolle MoveCard Mailing

Aankondiging netwerkapp voor PSV
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Aankondiging netwerkapp voor PSV

Speciaal voor de aankondiging van een netwerkapp van PSV hebben wij van LocoMail de opdracht gekregen voor het maken van...
Read More
Corporate mailing met Movecard voor EyeOn
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Corporate mailing met Movecard voor EyeOn

De Movecard, als corporate mailing, heeft een bijzonder effect. Wanneer je het lipje uitschuift, slaan de bladzijden vanzelf om. Dit...
Read More
MoveCard: IJzersterke DM met een ijzersterk verhaal
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

MoveCard: IJzersterke DM met een ijzersterk verhaal

In opdracht van TomaCom, een strategisch adviesbureau, hebben wij een mooie direct mail gemaakt voor het Rode Kruis in België....
Read More
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Originele selfmailer voor Ahoy; de MoveCard

Door gebruik te maken van de MoveCard laat Ahoy weten wat voor soort evenementen er plaats kunnen vinden in het...
Read More