ChangeCard 90x180mm

Origineel Direct Mail product van LocoMail met wisselbeeld: ChangeCard 90×180 met wisselbeeld. Deze ChangeCard met uniek lamelleneffect heeft een afmeting van 90x180mm. De kaart is daarmee een bijzondere verschijning. Wanneer er aan het lipje van de kaart getrokken wordt, zal een nieuwe afbeelding getoond worden. De kaart is volledig te personaliseren, zodat deze aan al uw wensen en eisen zal voldoen.

Heeft de ChangeCard 90x180mm uw interesse gewekt? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke mailing.

Sample pakket opvallende mailing
ChangeCard 90x180mm

ChangeCard

ChangeCard schuifkaart direct mail

Een opvallende mailing met een uniek verrassingseffect: de ChangeCard. Het formaat van deze kaart is 90×180 mm. Het wisselbeeld wordt aan de zijkant bewerkstelligd.

Lamelleneffect

ChangeCard lamelleneffect direct mail

Als u aan het lipje aan de zijkant trekt, worden de lamellen langzaam opengeschoven en ontstaat er een uniek verrassingseffect. Het wisselbeeld is daarmee zichtbaar geworden

Omslaghoes

ChangeCard achterkant direct mail

Deze ChangeCard 90×180 met wisselbeeld heeft een omslag. De omslaghoes van de ChangeCard kan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde in full colour eigen ontwerp worden bedrukt.

Adressering

Het is mogelijk om ons de door u bestelde Direct Mail te adresseren en verzenden. Aan u de keus. De NAW gegevens laten wij, tegen een meerprijs, op de envelop drukken. Uiteraard bepaalt u zelf of u de mailing zelf of via LocoMail zou willen laten versturen.

Portotarief

Indien u kiest voor verzending door LocoMail, kunnen wij kijken welke verzending het beste is tegen het beste tarief. Dit is fhankelijk van het product, oplage en de doorlooptijd.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de ChangeCard aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Lamellenkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Ik wil graag een ander vorm in plaats van het standaard venster, is dit mogelijk?
Geen probleem, uw eigen vorm kunnen wij verwerken in de kaart. Houd er wel rekening mee dat er een aanpassing moet komen in o.a. het stansmes.

Een Lamellenkaart maar dan groter, kan dat?
Dat is mogelijk.

Wat weegt de ChangeCard?
De ChangeCard weegt tussen de 20-30 gram.

Voorbeelden succesvolle ChangesCard mailingen

Uw boodschap communiceren in tijden van crisis
Alternatief Beursdeelname Case Cases Changecard Laatst toegevoegd Out of the Box Schuifkaarten Turning Card

Uw boodschap communiceren in tijden van crisis

In tijden van crisis is het nog steeds van belang dat u uw boodschap kunt communiceren met uw zakelijke contacten....
Read More
Deel bijzonder nieuws met de ChangeCard
Blog Case Cases Changecard Laatst toegevoegd Selfmailer

Deel bijzonder nieuws met de ChangeCard

In opdracht van Bengelmedia heeft LocoMail een ChangeCard geproduceerd voor Accord uitzendbureau. Een originele manier om je klanten te bereiken...
Read More
Italiaans Direct Mail design voor Oticon
Case Cases Changecard Laatst toegevoegd

Italiaans Direct Mail design voor Oticon

Oticon is een internationale organisatie op het gebied van gehooroplossingen. De missie van Oticon luidt als volgt: “Mensen met gehoorverlies...
Read More
Doeltreffende mailing: kerstwens en naamswijziging in één kaart
Case Cases Changecard Eindejaarsmailing Laatst toegevoegd

Doeltreffende mailing: kerstwens en naamswijziging in één kaart

In opdracht van Stichting Kinderopvang West-Twente heeft LocoMail een Gordijnkaart geproduceerd die is ingezet als aankondiging (lees: introductie) voor een nieuwe...
Read More
1 2 3 5