ChangeCard 140x140mm

De originele ChangeCard mailing met een afmeting van 140x140mm is een van onze nieuwste ChangeCard uitvoeringen! De vierkante kaart heeft een bijzonder wisselbeeld, welke aan de binnenkant van de kaart te zien is. Aan de buitenkant van de kaart lijkt dit een ‘gewone’ papercard, maar niets is minder waar. LocoMail is u graag van dienst voor het ontwerp van deze kaart als ChangeCard Direct Mail voor uw bedrijf of firma. De omslag, het wisselbeeld en de binnenkant van de kaart zijn volledig, en in full colour, te personaliseren. Ook kunnen wij deze voor u adresseren en versturen. Neem gerust even contact met ons op wanneer u interesse heeft!

Heeft de ChangeCard 140×140 mm uw interesse gewekt? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke mailing.

Sample pakket opvallende mailing
ChangeCard 140x140mm

ChangeCard

ChangeCard schuifkaart direct mail

Een vierkante mailing met een uniek verrassingseffect van LocoMail: de ChangeCard. Het formaat van deze originele Direct Mailing is 140x140mm. Het wisselbeeld is 60x60mm.

Lamelleneffect

ChangeCard lamelleneffect direct mail

Als u aan het lipje aan de zijkant trekt, wordt het wisselbeeld langzaam verschoven en ontstaat er een uniek verrassingseffect. Het tweede beeld is na verandering van vlak zichtbaar.

Omslaghoes

ChangeCard achterkant direct mail

De ChangeCard 140x140mm kan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde full colour in eigen ontwerp worden gedrukt. LocoMail denkt graag met u mee.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzending het beste is tegen het beste tarief.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de ChangeCard aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Lamellenkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Ik wil graag een ander vorm in plaats van het standaard venster, is dit mogelijk?
Geen probleem, uw eigen vorm kunnen wij verwerken in de kaart. Houd er wel rekening mee dat er een aanpassing moet komen in o.a. het stansmes.

Een Lamellenkaart maar dan groter, kan dat?
Dat is mogelijk.

Wat weegt de ChangeCard?
De ChangeCard weegt tussen de 20-30 gram.

Voorbeelden succesvolle lamellenkaart mailingen

Uw boodschap communiceren in tijden van crisis
Alternatief Beursdeelname Case Cases Changecard Laatst toegevoegd Out of the Box Schuifkaarten Turning Card

Uw boodschap communiceren in tijden van crisis

In tijden van crisis is het nog steeds van belang dat u uw boodschap kunt communiceren met uw zakelijke contacten....
Read More
Deel bijzonder nieuws met de ChangeCard
Blog Case Cases Changecard Laatst toegevoegd Selfmailer

Deel bijzonder nieuws met de ChangeCard

In opdracht van Bengelmedia heeft LocoMail een ChangeCard geproduceerd voor Accord uitzendbureau. Een originele manier om je klanten te bereiken...
Read More
Italiaans Direct Mail design voor Oticon
Case Cases Changecard Laatst toegevoegd

Italiaans Direct Mail design voor Oticon

Oticon is een internationale organisatie op het gebied van gehooroplossingen. De missie van Oticon luidt als volgt: “Mensen met gehoorverlies...
Read More
Doeltreffende mailing: kerstwens en naamswijziging in één kaart
Case Cases Changecard Eindejaarsmailing Laatst toegevoegd

Doeltreffende mailing: kerstwens en naamswijziging in één kaart

In opdracht van Stichting Kinderopvang West-Twente heeft LocoMail een Gordijnkaart geproduceerd die is ingezet als aankondiging (lees: introductie) voor een nieuwe...
Read More
1 2 3 5