• ChangeCard 130x210 Bel Villa

ChangeCard 130x210mm

ChangeCard als origineel Direct Mail product voor uw zakelijke mailing. Het unieke wisselbeeld dat de kaart kenmerkt, is te raadplegen door aan het lipje aan de zijkant te trekken. De hoogwaardig afgewerkte kaart heeft een afmeting van 130x210 mm. De kaart is volledig te personaliseren. LocoMail helpt u graag om de unieke Direct Mail producten in de vorm van een ChangeCard te ontwikkelen.

Heeft de ChangeCard 130x210 mm uw interesse gewekt? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke mailing.

Sample pakket opvallende mailing

ChangeCard 130x210mm

 • ChangeCard

  ChangeCard schuifkaart direct mail

  Een nieuw opvallende mailing, met een uniek verrassingseffect van LocoMail: de ChangeCard. Het formaat van deze originele Direct Mailing is 130x210mm.

  Lamelleneffect

  ChangeCard lamelleneffect direct mail

  Als u aan het lipje aan de zijkant trekt, wordt het wisselbeeld langzaam verschoven en ontstaat er een uniek verrassingseffect. Het tweede beeld is na verandering van vlak zichtbaar.

  Omslaghoes

  ChangeCard achterkant direct mail

  De ChangeCard 130x210mm kan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde full colour in eigen ontwerp worden gedrukt. LocoMail denkt graag met u mee.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzending het beste is tegen het beste tarief.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de ChangeCard aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Lamellenkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Ik wil graag een ander vorm in plaats van het standaard venster, is dit mogelijk?
  Geen probleem, uw eigen vorm kunnen wij verwerken in de kaart. Houd er wel rekening mee dat er een aanpassing moet komen in o.a. het stansmes.

  Een Lamellenkaart maar dan groter, kan dat?
  Dat is mogelijk.

  Wat weegt de ChangeCard?
  De ChangeCard weegt tussen de 20-30 gram.