Brievenbusdoosje + Klep

Het Brievenbusdoosje + Klep is een originele direct mail gebaseerd op het standaard brievenbusdoosje. Daarentegen zorgt het klepje op dit doosje voor een ware ervaring voor de ontvanger. Op de afbeelding hiernaast ziet u een voorbeeld van hoe KLM invulling heeft gegeven aan deze unieke mailing. Het doosje biedt voldoende ruimte voor een mooie attentie. Daarnaast draagt het soepele openen van de deksel bij aan het gevoel van een cadeautje. Of u nou een pen of, zoals KLM, een speciaal speldje wilt versturen, er is een hoop mogelijk. Het Brievenbusdoosje + Klep kan volledig gepersonaliseerd worden. U bepaalt de vormgeving en de vulling.

Heeft u interesse gekregen in het Brievenbusdoosje + Klep? Vraag dan gratis een demopakket aan! Ook is het mogelijk om gratis een offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen over deze originele mailing? Neem dan vooral contact met ons op.

Sample pakket opvallende mailing

Inhoud naar keuze

Brievenbusdoosje + Klep Inhoud Voorbeeld

Het leuke aan deze variant van het Brievenbusdoosje is dat de verpakking gevuld kan worden met een vulling naar keuze. Het is daarom ook mogelijk dat u zelf de gadget aanlevert. Denk hierbij aan een bedrijfspen of misschien een speciaal jubileum speldje.

Deksel

Deksel Brievenbusdoosje + Klep

Dit doosje is afwijkend van andere brievenbusdoosjes doordat het over een deksel beschikt. Geen gepulk aan randjes om het doosje open te krijgen maar een soepel te openen deksel. Hierdoor voelt het openen van het doosje als het uitpakken van een cadeau.

Inlegkaartje

Brievenbusdoosje + Klep Inlegkaartje

Het is mogelijk om een inlegkaartje toe te voegen aan de mailing. Dit kan wenselijk zijn om bijvoorbeeld toe te lichten vanwaar de ontvanger de attentie ontvangt. Daarnaast kan dit een uitnodiging zijn enzovoorts. Er is een hoop mogelijk!

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Bekijk alle Brievenbusdoosje + Klep voorbeelden:

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje...
Read More
Custom made brievenbusdoosje voor KLM
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM Royal Dutch Airlines). Op 7...
Read More